Lugn och avslappnande miljö

Familjemiddag vid Havet

Boka Bord för Familjemiddagen

Anläggningen ligger alldeles vid havet i Saltsjöbaden och doften av hav och ljuden av vågorna som bryts mot klipporna är väldigt rogivande. Omgivningen passar perfekt för dig som vill ha en familjemiddag vid havet i en lugn och avslappnande miljö. Vi serverar en härlig a la carte varje fredag och lördag. Välkomna till restaurangen på Vår Gård.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

Bra mat för hela familjen

Njut av säsongens bästa råvaror

Vi brinner för att laga god hållbar mat från grunden och väljer noga ut lokala gårdar och producenter. Stort fokus läggs på det gröna och vi väljer i den mån det går alltid svenska och ekologiska råvaror i säsong. Från myllan till tallriken med kärlek.

Information

TID & PLATS

När: Fredagar & Lördagar
Plats: Restaurangen
Tid: från kl. 17:00

Matsalen

Besök matsalen för att se MENY
Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!