Succémiddagen är tillbaka

EXKLUSIV MIDDAG MED ÅRETS KOCK 2018

nytt datum

5

juni

Save the date

Snart släpper vi nya platser till den slutsålda succémiddagen signerad årets kock 2018, David Lundqvist. David arbetar efter metoden 20/80, vilket innebär att max en femtedel av anrättningarna är animaliskt protein. Animalierna får spela i bakgrunden och lyfta övriga komponenter till nya höjder. En nytänkande matupplevelse att minnas länge!

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

DAVID PRESENTERAR SIG

Jag jobbar alltid med höga smaker när jag lagar mat och försöker förädla samt förhöja råvarornas naturliga smak utan att det blir vare sig för salt, surt eller fett. Jag brinner för det svenska, närproducerade och att råvarorna är i säsong.

Jag heter David Lundqvist, 34 år och har arbetat inom restaurangbranschen sedan jag var 14 år, på arbetsplatser såsom Slussens Pensionat, Restaurang Fond, Fiskekrogen, Restaurang Jonas och Operakällaren. 2018 vann jag tävlingen Årets Kock och korades till svensk mästare i professionell matlagning 2018. Nu är jag verksam med mitt eget företag David Lundqvist Mat & Konsult AB samt att jag arbetar på Operakällaren. Min matlagning har rötterna i svensk husmanskost då det var det som serverades under min uppväxt. I restaurangskolan och köken jag jobbat i är jag klassiskt franskt skolad. På senare år har jag upptäckt flera kryddpastor, vinägrar, sojor och fermenteringar som gör att jag dras åt asiatiska smaker såsom kimchi, chinkiangvinäger, vit soja eller fermenterad krabbpasta.

Save the date

Bokningen öppnar 6/3. Vid frågor, välkommen att kontakta restaurangen på bokabord@vargard.se

Pris och datum

När: Fredag 5 juni 2020
Meny: Kommer inom kort

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

nytt datum

5

juni

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!