Matsalen på Vår Gård

á la carte vid havet

Helgmeny i matsalen

Välkommen till matsalen som serverar en härlig helgmeny varje fredag och lördag. Njut av goda och vällagade måltider i vacker miljö och storslagen havsutsikt. Alltid lagat med omsorg på säsongens bästa råvaror. Här serveras även frukostbuffén tisdag till söndag.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

Höstens smaker gör entré

Det bästa från skogen

Alla säsonger har sin charm och hösten bjuder på mysiga middagar med skogens bästa smaker. Kantareller, karljohansvamp, rotfrukter och bär sätter ton på säsongens rätter från köket. Upplev vår nya helgmeny i trevlig miljö och njut av en mustig middag med familj och vänner.

Information

FRUKOST

FRUKOSTBUFFÉ 195 kr
Njut av en klassisk hotellfrukost med favoriter som äggröra & bacon och yoghurt med granola. Välj mellan olika pålägg och bageriets färska bröd, croissanter och frallor. Det finns något för alla. Kaffe, te och juice ingår.

Tider

Á la carte:
Fredag & Lördag från kl. 17:00

Frukost:
Tisdag - fredag kl. 07:00 - 09:00
Lördag & Söndag kl. 08:00 - 10:00




FÖRRÄTTER

RÅBIFF 135 kr
Råbiff på svenskt nötkött med krispig potatis. Serveras med picklade kantareller, dragonemulsion, Almnäs tegel & smörgåskrasse.

KALIX LÖJROM 360 kr
Serveras med bröd från bageriet, citron, rödlök, gräslök & smetana.

SVAMPKROKETTER 135 kr
Svampkroketter på karljohansvamp med tryffelmajonnäs, torkad karljohansvamp samt chips från jordärtskockor.

Barnmeny

HELGENS TIPS 95 kr
(Barn upp till 12 år)

CHEESEBURGARE 95 kr
Serveras med pommes.

CHICKEN NUGGETS 95 kr
Serveras med pommes och bbq sås.

Alla huvudrätter går även att få som barnportion.

Huvudrätter

HELGENS TIPS 215 kr
Viltwallenbergare med säsongens svamp, gröna ärtor, mandelpotatispuré, rårörda lingon & brynt smör.

TUPP 310 kr
Citronbakat tuppbröst med variation av jordärtskockor. Serveras med picklad shiitake & smörad tuppsky med smak av höstäpple, ingefära, chili.
310kr

RÅBIFF MED POMMES 265 kr
Råbiff på svenskt nötkött med dragonemulsion, krispiga potatis, picklade kantareller, Almnäs tegel & smörgåskrasse. Serveras med pommes.

RÖDING 310 kr
Bakad röding med morotskräm smaksatt med kryddost. Serveras med krondill & picklad morot samt crust på rostad Västerbottenost & panko.

ROTSELLERI 255 kr
Rökt rotselleri, rotsellerikräm, friterad rotselleri, lupinbönor, lavendel, brynt smör och bakat eko ägg.

Dessert

CHOKLADGANACHE 115 kr
Chokladganache med yoghurtglass, kökets egen honung samt rostade nötter.

HJORTRON & GLASS 120 kr
Hjortron med karamellglass, pumpa & kanel.

CREME BRULEE 115 kr

KVÄLLENS OST 95 kr
Serveras med fikonmarmelad samt knäckebröd från bageriet.

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender