FÖRRÄTTER
OSTRON 45 kr
Ostron fin de claire med klassiska tillbehör
TOAST SKAGEN 195 kr
Skagenröra på smörstekt levainbröd med forellrom, citron och dill
CAPRESE 175 kr
Svensk burratina från Frägsta Mejeri med tomat, basilika, olivolja och lagrad balsamico
RÖKTA RÄKOR 195 kr
Kökets rökta räkor (200 gr) med aioli, grillad citron och bröd från bageriet
GAZPACHO 145 kr
Kall grönsakssoppa på gröna svenska tomater, serveras med chili, basilika och crostini
OST & CHARK 205 kr
Kallskuret och utvalda ostar från svenska gårdar med picklade primörer, oliver och grillat surdegsbröd
(Med reservation för ändringar)
Huvudrätter
DAGENS FÅNGST 345 kr
Grillad hel fisk med vitlöksrostad färskpotatis eller trädgårdssallad. Serveras med örter från trädgården, grillad citron och örtaioli
GRILLAD ENTRECÔTE 375 kr
Serveras med bakade tomater, friterad persilja, syrad rödlök och dragonemulsion. Serveras med pommes eller trädgårdssallad
FISK- & SKALDJURSGRYTA 325 kr
Saffransdoftande fiskgryta med räkor och blåmusslor. Serveras med aioli och crostini
BLOMKÅL 225 kr
Bakad blomkål med 63-gradigt ekologiskt ägg, salviabrynt smör, lagrad ost och linser från Gotland
HÖGREVSHAMBURGARE 225 kr
Serveras med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, cheddarost och friterad lök, bageriets hamburgerbröd och pommes
PORTABELLOBURGARE 225 kr
Grillad portabello och friterad eldost med tryffelmajonnäs, karamelliserad och friterad lök. Serveras med bageriets hamburgerbröd och pommes
(Med reservation för ändringar)
BARNMENY
FISH & CHIPS 95 kr
Panerad torsk med pommes och remouladsås
KÖTTBULLAR 95 kr
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka
Vissa huvudrätter går även att få som barnportion.
Dessert
JORDGUBBAR & GLASS 120 kr
Svenska jordgubbar med lime, mynta och vaniljglass
CRÈME BRÛLÉE 115 kr
OSTBRICKA 195 kr
Utvalda ostar, serveras med kökets marmelad samt frukt- och nötbröd
VÅR GÅRDS ETON MESS 135 kr
Serveras med choklad, grädde och svenska bär
GLASSKULA 50 kr
Kökets hemgjorda glass eller sorbet
(Med reservation för ändringar)
Öppettider
Öppettider:
Fredag - söndag från kl. 17:00
Bordsbokning för övernattande gäster
Drop in i mån av plats för övriga gäster