Boka Nyhetsbrev

Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

För dig som enkelt och smidigt vill boka ditt möte direkt online och få bästa möjliga pris (Upp till 50 personer).

Boka Online

Vill du ha personlig hjälp så fyll i dina önskemål så återkommer vi med ett passande förslag.

Be om offert
Övriga event

Att göra på hotellet

Under vistelsen

Krydda din vistelse hos oss med någonting extra. Sällskapsspel, träning och cykelturer är några av de aktiviteter som finns tillgängliga utan kostnad. Här ser du vad vi erbjuder dig som gäst.

En bra start på morgonen

Gruppträning

Att komma igång med ett träningspass tidigt på morgonen skapar energi för hela dagen. Som gäst hos oss är du välkommen att vara med på vår gruppträning kostnadsfritt.

Det är ett pass som hålls av vår erfarna PT från SALT Studio. Ni kommer att tillsammans med andra gäster få en uppfriskande träning utomhus i de vackra omgivningarna. Passet kombinerar kondition och styrka och passar alla nivåer. Upplägget ser olika ut beroende på var instruktören har planerat. Allt från intervaller till dragkamp kan stå på menyn. Man utgår från sin egen förmåga och det viktigaste är att ha kul.

När: Fredagar kl 07:00-07:45

Kapacitet: Max antal 10 pers

Kostnad: Gratis för gäster annars 100 kr/ person.

Bokning: Anmäl er i receptionen. Först till kvarn

Spela kubb på gräsmattan

kubb

Om det finns tid för lite kul sysselsättning rekommenderar vi en omgång kubb ute på gården. Ett roligt sällskapsspel för två eller fler som ni kan låna gratis och fördriva tiden med.

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Låna i receptionen

kul tur på hjul

Cykla

Att ta sig runt på cykel är ett trevligt sätt att upptäcka närområdet. Hos oss kan du låna både vanliga cyklar och elcyklar från Rawbike. Ett roligt och klimatsmart sätt att färdas på.

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Boka i receptionen

Ett spel för skickliga

boule

Boule är ett omtyckt sällskapsspel som spelas utomhus på grus. Vi har en egen boulebana på gården mellan hotellbyggnaderna. Prova gärna era skickligheter och utmana varandra. Här krävs det bra balans och precision. Kloten går också att skruva i kastet för stanna fortare och blir lättare att kontrollera.

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Låna i receptionen

Mitt i prick

dart

Pilkastning eller Dart är en rolig aktivitet som är lätt att göra oavsett antal. Träna på träffsäkerheten och plocka fram tävlingsinstinkten med vänner och kollegor. Enkelt, kostnadsfritt och mycket underhållande.

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Låna i receptionen

För spelsugna

Biljard & spel

Vi bjuder på flera roliga spel att sysselsätta sig med inomhus och som är gratis för våra gäster.

Längst upp i tornet i Villa Skärtofta finns vårt biljardbord. Ett unikt sekelskiftesrum som tar dig tillbaka i tiden och ger en spännande atmosfär för ett parti biljard. En utmärkt aktivitet med kollegor eller vänner på kvällen.

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Drop in

Koppla av efter dagen

Bastu

Här får man en stund för sig själv och kan koppla av från omvärlden. Vill man svalka sig finns havet utanför dörren, sommar som vinter.

Vår trevliga bastu ligger i byggnaden Strandtofta och är tillgänglig för alla gäster som ett avkopplande inslag under vistelsen. Varför inte köpa med lite kall dryck och samtala om dagens händelser? Handdukar och duschar med exklusiva toalettartiklar finns att tillgå. Bastun har även en liten lounge.

När: Bastun är öppen från kl. 07:00 - 22:00

Kapacitet: Dam & Herrbastu (ej gemensam)

Kostnad: Gratis för alla gäster

Bokning: Drop in. Kontakta receptionen för att abonnera

Stark i kropp, stark i sinne

Gym på Vår Gård

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och är öppet för alla gäster.

Vårt gym är inte så stort, men har allt som behövs för en ordentlig workout. En träningscykel och ett löpband för kondition finns och även skivstänger, bänkar, fria vikter och kettlebells. Då det är högt i tak finns praktiska järnbalkar för pull ups och upphängning av gummiband. *Dusch, bastu och omklädningsrum ligger i huset Strandtofta.

När: Öppet varje dag kl 07:00-22:00

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Drop in

Kalla dopp

Vinterbad med bastu

För de modiga går det fint att ta ett dopp i havet under vintermånaderna. Ett uppfriskande bad är bra för både kropp och själ. Vår brygga ligger på kort promenadavstånd från bastun. Är sjön frusen så sågar vi upp en isvak för badsugna gäster.

När: Öppet varje dag kl 07:00-22:00

Kapacitet: Dam & Herrbastu (ej gemensam)

Kostnad: Gratis för gäster

Bokning: Drop in

Nyheter

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer

Vårt kök söker
ny kock

Läs mer

Julmiddag -
en ny tradition

Läs mer

24h Retreat & Reload

Läs mer

Rädda vår mat
med KARMA

Läs mer