Öppen spis, ångbastu & egen terass

Svit Lucky

Intim svit med egen ångbastu

Här bor man med hög mysfaktor och vågorna böljande utanför fönstret. Den öppna spisen präglar atmosfären i sviten Lucky och skapar en känsla av att vara hemma. Njut av en skön ångbastu i det privata badrummet och ta sedan ett dopp i det friska vattnet några meter från dörren.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Sviten Lucky

Öppen spis och egen terass

Sviten Lucky är vår minsta svit, men har en hög trivselnivå. Vacker modern inredning, öppen spis och egen ångbastu gör boendet till en ren njutning. Sviten har även en terass med havsutsikt. Boka till ett speciellt tillfälle eller varför inte ge bort en övernattning som en lyxig present. I alla våra sviter ingår en generös frukostbuffé. Delta gärna på vår kostnadsfria gruppträning som anordnas varje fredag för våra gäster. Du kan läsa mer om alla aktiviteter vi erbjuder här.

I sviten Lucky ingår

Rummet

TV
Minibar
Kingsize bed
Terass med havsutsikt
Öppen spis
Stort badrum
Toalettartiklar
Ångbastu
Vattenkokare
Nespressomaskin
Wifi
Badrock och badtofflor
Strykbräda och strykjärn
Parkering i direkt anslutning till hotellet
Direktanslutning till bastu och spa

Måltider

Generös frukostbuffé 07.00-09.00 på vardagar och 08-00-11.00 på helger

Boka Online

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Lördag

18

januari

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med smarriga tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.