Rum & Frukost

Rum & Frukost

Boka övernattning i något av våra bekväma hotellrum. Det finns flera rumskategorier att välja mellan. Allt från mysiga enkelrum till...

Boka övernattning i något av våra bekväma hotellrum. Det finns flera rumskategorier att välja mellan. Allt från mysiga enkelrum till eleganta sviter. Frukostbuffé ingår alltid.

Sommarmeny

Sommarmeny

Välkommen att besöka vår uteservering på innergården hela sommaren. Här serveras säsongens bästa smaker i skön utomhusmiljö vid ...

Välkommen att besöka vår uteservering på innergården hela sommaren. Här serveras säsongens bästa smaker i skön utomhusmiljö vid havet. Kika in på menyn och kom förbi på drop in.

Fester & tillställningar

Fester & tillställningar

Fira den där speciella födelsedagen, avslutningen eller personalfesten hos oss. Vi erbjuder fest och event för både privatgäster och ...

Fira den där speciella födelsedagen, avslutningen eller personalfesten hos oss. Vi erbjuder fest och event för både privatgäster och företag. I festen ingår festlokal, middag och vår glada serveringspersonal.

aktuella Events

1/9

Bokrelease med Mcog

Den första september är det dags för bokrelease av boken "Vaccin" mot stress - Fyra "sprutor", som lär dig dämpa din stress. Boken ges ut av Anders Hedin och Caroline Säll, föreläsare och kursledare på Mcog som är certifierade att använda Mcogmetoden.

10/9

Danshelg med Maria Bild

Välkomna på en fartfylld danshelg med fokus på glädje, rörelse och dans. Den 10-11 september håller Maria Bild, känd från programmet Let's Dance, en fullspäckad weekend för danssugna på Vår Gård. Läs mer & Boka plats på årets mest dansanta event.

17/9

Helgkurs i stresshantering

Lär dig fungera och må bättre med rätt stresspåslag så att din energi och ditt fokus räcker längre. Boka en givande helgkurs i stresshantering med coachen Kristina Persson. Boende, föreläsningar och måltider ingår.

8/10

Helgkurs i självledarsskap

Hur bra är du på att hålla löften till dig själv? Delta i en spännande tvådagarskurs med Modig Kommunikation om självledarskap. Boende, måltider och yoga ingår.