Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

Be om en offert eller boka din konferens direkt om ni är färre än 50st deltagare. Är ni fler än 50st så återkommer vi gärna med en offert.

Bokningsförfrågan
Övriga event

Välkommen!

Tack för att du bokat din konferens hos oss. För att kunna ge er den bästa upplevelsen ber vi er fylla i följande uppgifter nedan.

Kontaktuppgifter

Företagsuppgifter

Under konferensen

Reseinformation

Konferensdeltagare

Datum

Konferens

Observera att möbleringen endast är önskemål, vi hör av oss om den önskade möbleringen inte är möjlig.

Observera att möbleringen endast är önskemål, vi hör av oss om den önskade möbleringen inte är möjlig.

Möblering

Skyltning

Måltider

Observera att tiderna endast är önskemål, vi hör av oss om den önskade tiden är fullbokad.

Observera att tiderna endast är önskemål, vi hör av oss om den önskade tiden är fullbokad.

Tillägg

Deltagarlista & Specialkost

Ladda upp en lista med namn på alla deltagare samt eventuell specialkost

Ingen fil vald

Aktiviteter

Betalning

Betalningsalternativ

Faktureringsadress

Övrigt

Önskemål

Villkor

Lagring av personuppgifter

När du bokar en konferens hos Vår Gård Saltsjöbaden AB sparar vi de uppgifter som du lämnar om dig själv. De sparas och behandlas i vårt kundregister. Dina uppgifter sparas i syfte att kunna ge dig en bättre kundupplevelse samt för att kunna ge dig information och erbjudanden. De uppgifter som kommer att behandlas är namn, företag, organisationsnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Genom att klicka på knappen “boka” samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig samt hur dessa används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter samt att återkalla ditt samtycke helt eller delvis. Du har även en rätt att få uppgifterna raderade samt rätt att få uppgifterna överförda till annan (så kallad dataportabilitet). Vid eventuella frågor angående behandlingen av personuppgifter, återkallelse av samtycke eller begäran om rättelse är du varmt välkommen att kontakta oss på moten@vargard.se Du har även rätt att klaga över behandlingen av dina personuppgifter hos tillsynsmyndigheten, datainspektionen@datainspektionen.se.

Skickat

Tack!