Nätverkande och coworking

Bli en del av vårt community

Välkommen till Vår Gårds Community där vi genom inspirerande föreläsningar, närverksträffar och event skapar möjlighet till samverkan och utveckling. Tillsammans med våra unika samarbetspartners hjälper vi grupper, individer och företag att skapa hållbara framgångsrika verksamheter genom moderna metoder och forskning som alla bygger på ett holistiskt synsätt. Ett samskapande som tar ledarskap, välmående och kommunikation till en ny nivå.

För personlig service ring 08-7487700 eller maila reception@vargard.se

Coworking
Dagkontor
Att göra
Samarbeten
Coworking
Dagkontor
Att göra
Samarbeten

Coworking

Vi erbjuder rogivande utrymmen för trygg coworking som ett skönt alternativ till hemmakontoret. Här finns allt du behöver för en insp...

Vi erbjuder rogivande utrymmen för trygg coworking som ett skönt alternativ till hemmakontoret. Här finns allt du behöver för en inspirerande arbetsdag. Goda måltider och fika i vårt Bageri & Vincafé och natursköna omgivningar för uppfriskande pauser. Arbeta ostört tillsammans hos oss.

Bageri & Vincafé

Välkomna till Vår Gårds Bageri & Vincafé. Ett mysigt café med modern och stilren inredning och avslappnad atmosfär. Här bjuds på t...

Välkomna till Vår Gårds Bageri & Vincafé. Ett mysigt café med modern och stilren inredning och avslappnad atmosfär. Här bjuds på tidiga morgnar, glada luncher och härligt kvällshäng alla dagar i veckan. Njut av bageriets nybakade godsaker och kökets vällagade rätter där hållbarhet och kvalité avspeglar sig på menyn.

Yoga & Breathwork

Boka in ett träningspass i vår nya yogastudio vid bryggan. En skön stund för kropp och själ i en harmonisk och stillsam miljö. Vi er...

Boka in ett träningspass i vår nya yogastudio vid bryggan. En skön stund för kropp och själ i en harmonisk och stillsam miljö. Vi erbjuder både yoga, breathwork och meditation. Alla nivåer är välkomna.

Populärt

Lokaler & utrymmen

Kreativa miljöer

För att trivas och få ut så mycket som möjligt av dagen behöver man en inspirerande arbetsmiljö. Våra unika lokaler och utrymmen är designade med syfte att skapa harmoni och samklang där kreativitet kan flöda. Här finns flexibla lösningar och modern teknik med digitala lösningar för att tillgodose alla typer av möten. Vi tycker det är viktigt med gott om luft, bekväma material och vackra detaljer för att skapa välbefinnande och en trivsam känsla. Här kommer du känna en koppling till naturen och historien både inne och ute.

Varje rum har en historia

Vår lilla studio Harald som du ser till vänster är smakfullt inredd med både loungehörna och inkluderande långbord för kreativa samtal. Harald är döpt efter vår eldsjäl Harald Eldin som var KF:s rektor vid starten av Vår Gårds kursverksamhet på 20-talet. Han menade att möten mellan människor får kreativa idéer att uppstå och införde en ny pedagogik där han skapade grupparbetet. Harald passar utmärkt för ett mindre möte, men går också fint att boka för privata sällskap som vill spela spel eller ha en privat after work. Här finns både vinkyl och stor TV för avkopplande stunder.

Nyheter

Skippa tvätten och plantera ett träd

Läs mer

Sov över på midsommar

Läs mer

Glasskiosken är öppen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer
Kalender