Restaurang baggen, namntävling

Vinnare utsedd

Stort tack till alla våra gäster som varit med och tyckt till om namnet på vår nyrenoverade restaurang. Era åsikter är viktiga för oss och vi tycker att det är så roligt att ni är så många som visat engagemang!

Vi har fått in flera bra namnförslag men majoriteten av er tycker att restaurangen ska heta restaurang Baggen och därför har vi beslutat att låta namnet leva kvar.

Vi har nu dragit en vinnare och vill rikta ett stort grattis till Nils Petter Palmefors! Du har vunnit en middag på restaurang Baggen (exklusive dryck) med tillhörande övernattning och frukost för två. Välkommen att hämta ditt presentkort i receptionen på entréplan. Du kommer även att bli kontaktad via mail.

Stort grattis önskar vi alla på Vår Gård!

 

 

 

Kalender

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Nyheter

Vinnare i namntävlingen

Läs mer

Vinterlunch på lördagar

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer

Rädda mat med KARMA

Läs mer