Restaurang baggen, namntävling

Vinnare utsedd

Stort tack till alla våra gäster som varit med och tyckt till om namnet på vår nyrenoverade restaurang. Era åsikter är viktiga för oss och vi tycker att det är så roligt att ni är så många som visat engagemang!

Vi har fått in flera bra namnförslag men majoriteten av er tycker att restaurangen ska heta restaurang Baggen och därför har vi beslutat att låta namnet leva kvar.

Vi har nu dragit en vinnare och vill rikta ett stort grattis till Nils Petter Palmefors! Du har vunnit en middag på restaurang Baggen (exklusive dryck) med tillhörande övernattning och frukost för två. Välkommen att hämta ditt presentkort i receptionen på entréplan. Du kommer även att bli kontaktad via mail.

Stort grattis önskar vi alla på Vår Gård!

 

 

 

Kalender

Långhelg

21-24

Maj

Kristi himmelsfärd

Välkomna till oss på en skön långhelg i samband med Kristi himmelsfärd. Kaféet och baren är öppet hela helgen och Fredagsmiddag serveras i restaurangen.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lör & sön

23 -24

Maj

Trädgårdstips

14:00 - 16:00

Välkomna till andra delen av Anders trädgårdstips. Nu är det dags att se över sommarens planteringar och gröna gräsmattor. Få smarta tips om trädgården och passa på att köpa med lite blommor hem.

Lör & sön

Varje vecka

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag och söndag. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny.

Måndag

25

Maj

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Tisdag

26

Maj

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Nyheter

Information till våra besökare

Läs mer

Destination Saltsjöbaden

Läs mer

Ny kokbok av
Karin Sundgren

Läs mer

Hemmajobb, eller studier?

Läs mer