I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

LEDIGT JOBB I KÖKET

SOUSCHEF SÖKES

Nu finns en unik möjlighet för dig som souschef att få vara med och utveckla Vår Gård. Tillsammans med vår köksmästare Magnus Karlsson får du vara med och sätta din prägel på våra Restauranger och konferensmenyer. Din främsta uppgift blir att driva det dagliga arbetet, kvalitetssäkra och vara en förebild och ledare till köksteamet i den dagliga driften. Du är strukturerad, bra på att kommunicera och drivs av att hålla en hög kvalitet.

Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet. Som grund arbetar vi främst inom det internationella och svensk-franska köket, men välkomnar nya idéer och influenser som lyfter nivån och skapar spänning.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst
  • Kreativ
  • Strukturerad och kommunikativ
  • Ansvarstagande och stresstålig
  • Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.
  • Stark känsla för smaker och vackra uppläggningar.

Arbetsuppgifter:

  • Menyplanering med kökschef
  • Ansvar i daglig drift
  • Säkerställa kvalité mot gäst
  • Matlagning
  • Beställningar

Villkor:

  • Tjänsten är på heltid.
  • Du arbetar dagtid, kvällar och helger.
  • Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.
  • Lön enligt överenskommelse.
  • Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:

Magnus Karlsson, Köksmästare
magnus.karlsson@vargard.se

Kalender
Nyheter

Skippa tvätten och plantera ett träd

Läs mer

Sov över på midsommar

Läs mer

Glasskiosken är öppen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer