Bokning

, :-

Villa Skärtofta byggdes 1892 och är idag en del av Vår Gårds konferensanläggning. Här finns vackra lokaler för event & fest samt flera mysiga konferensrum med utsikt över havet.

Receptionist sökes

Arbeta på Sveriges vackraste Mötesplats

Vår Gård i Saltsjöbaden är ett av Sveriges mest populära konferenshotell och bästa mötesplats. Vid Baggensfjärden ligger Vår Gård, som präglas av vacker arkitektur, design och en konstsamling i världsklass. Nu söker vi efter nya stjärnor till vår Gästservice. Är du en snäll, omsorgsfull och noggrann person som gillar att göra det där lilla extra för både dina gäster och kollegor? Då önskar vi en ansökan från just dig!

I Vår Gårds Gästservice arbetar ett litet och sammansvetsat team som tillsammans erbjuder våra gäster ett varmt välkomnande på morgonen, service på hög nivå under hela dagen och ser till att de sedan lämnar Vår Gård med en varm känsla. Vi är ett socialt gäng som har nära till skratt och stöttar varandra när det är mycket att göra. Att vara flexibel och lösningsorienterad är ett grundläggande drag för alla våra kollegor.

Just nu söker vi en heltidsreceptionist kvällstid. Dina arbetstimmar är vanligtvis em/kväll, måndag - torsdag samt dagtid fredag.
Vi söker även timanställda receptionister som kan hoppa in vid behov.
Vi erbjuder en trygg och varm arbetsplats där de anställdas välmående och trivsel är i fokus. En fantastisk arbetsplats helt enkelt!
Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till: susanne.larsson@vargard.se

Erbjudanden

Från

695:-

/pers

Sommarfest

Sol, vind och vatten på festen

Renoveringserbjudande

URSÄKTA RÖRAN VI BYGGER OM

Klassisk konstvisning

Upplev konsten på mötet

Restaurangen

Smaka på olika drycker

Kalender

Tor

22

Mars

Vintorsdag

18.00-23.00

Välkomna på Vintorsdag i vår trevliga lobbybar med goda drycker, ost och chark, samt härligt mingel.

Fre

23

Mars

Gruppträning

07:00-08:00

Varje fredag är alla våra gäster välkomna på tidig gruppträning. Vi tränar intervall utomhus för alla nivåer. Drop in i receptionen.

Nyheter

Vinnare i Nacka 2018

Läs mer

Nya stjärnor sökes till Gästservice

Läs mer

Livet på Vår Gård, vår egen tidning

Läs mer