I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor

LEDIGT JOBB I GÄSTSERVICE

RECEPTIONIST SÖKES

Vi söker härliga serviceproffs till vår gästservice inom reception- och konferens. Vi är ett glatt gäng som brinner för att skapa den bästa upplevelsen för gästen och samtidigt ha roligt på jobbet. Du kommer arbeta i receptionen och ta hand om våra hotell och konferensgäster tillsammans med dina kollegor. Allt från incheckning och hantering av bokningar till att svara på frågor om allt möjligt hör till vanligheterna. Att arbeta i gästservice är omväxlande och händelserikt och omfattar även ett gott samarbete med husets alla avdelningar. Du blir en stor del i gästens upplevelse och första möte med Vår Gård. Ett leende blandat med omtanke och bra kommunikation är avgörande för en varm och inkluderande atmosfär, både för gäster och medarbetare.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Stark känsla för service och gästupplevelse.
 • Erfarenhet från liknade tjänst önskas.
 • Du har jobbat i Hotsoft och Bookvisit eller liknande bokningssystem.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du har goda kunskaper i Office.Villkor:
 • Tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning.
 • Arbetstid dagtid, kvällar och helger enligt schema.Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.
  Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.Frågor om tjänsten och ansökan skickas till:Susanne Larsson, Hotell & Konferenschef
  susanne.larsson@vargard.se
Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer