Bokning

, :-

Fler talanger till servis och bar sökes

Vill du arbeta på Sveriges vackraste mötesplats?

Vill du vara med och göra skillnad, bidra till en spännande utveckling samt träffa glada gäster och ha fantastiska kollegor? Då kanske du kan trivas hos oss på Vår Gård, Årets Konferensanläggning 2018 i Nacka.

Vår Gård är en dynamisk och levande mötesplats intill Baggensfjärdens glittrande vatten. Vi välkomnar alla som vill uppleva det bästa av service och skön atmosfär.

Här finns en stark historia som stäcker sig drygt 100 år tillbaka i tiden då Kooperativa Förbundet köpte mark i gamla Saltsjöbaden och Vår Gård blev KF:s utbildningsverksamhet. Eldsjälen Harald Elldin som var den förste rektorn lät människor ta del av estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning. Han menade att de skulle göra ett bättre jobb om de kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien.

Mycket har hänt sedan dess och Vår Gård är en prisad modern mötesplats med gäster från när och fjärran, men arvet och kulturen lever kvar än idag. Med en värdegrund som lyhördhet, värme och engagemang efterlevs själen genom de människor man möter här.
Att arbeta hos oss är som att vara del av en familj och vi värnar om varandra och uppskattar våra olikheter.
I restaurangen har vi har ett starkt innovativt köksteam, en fantastisk sommelier och prisbelönta konditorer som nu behöver dig som vill vara med och skapa gästupplevelser utöver det vanliga.

Vi söker dig som:

- Älskar möten med människor
- Har en glad och positiv inställning med spring i benen
- Har erfarenhet av servering och/eller erfarenhet som bartender
- Värdesätter detaljer och varierande arbetsuppgifter
- Kan arbeta självständigt och är lösningsorienterad
- Talar svenska och engelska

Bonus om du har:

- Barutbildning och/eller vinkunskaper
- Arbetat i Trivec

BRA ATT VETA: Vi söker både heltid och deltidstalanger. Arbetet sker måndag till fredag, men helger kan förekomma. Både dagtid och kvällstid enligt schema. Övernattningsmöjlighet finns.

Se vår hemsida för mer information om oss: www.vargard.se

Skicka din ansökan till: Henrik Ternstedt eller ring:
070-725 16 30

Erbjudanden

Från

695:-

/pers

Kick-off

Starta upp i augusti

Låna en Rawbike

Cykla klimatsmart

Köket flyttar ut

Grillunch i solen

Klassisk konstvisning

Upplev konsten på mötet

Restaurangen

Smaka på olika drycker

Kalender

Tors

23

Aug

Vintorsdag

18.00

Varje torsdag är Vintorsdag hos oss. Slå er ner på vår soliga terrass mot havet eller i en skön fåtölj i lobbybaren. Vi serverar fina viner och andra goda drycker samt vår härliga barmeny.

Fre

24

Aug

Gruppträning

07:00-08:00

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Vi tränar i grupp för alla nivåer. Detta är kostnadsfritt för våra gäster och hålls av instruktörer från Vårstudio4. Drop-in i receptionen.

Lör

25

Aug

Saltest Afterparty

16.00

Välkomna till premiären av Saltest Afterparty. En familjefest med massor av mat, underhållning och roliga aktiviteter i samband med Solsidan Runt och Wille Swimrun.

Mån-Fre

8-31

Aug

Grillunch

11.00 - 13.00

Vi förlänger sommaren och fortsätter med grillunch i augusti. Varmt välkomna ut på innergården för en lunch i det gröna.

Nyheter

Saltest Afterparty

Läs mer

Servis och bartenders sökes

Läs mer

Vårt eko-system

Läs mer

Vinnare i Nacka 2018

Läs mer

Livet på Vår Gård, vår egen tidning

Läs mer