Weekend-paket i skärgårdsmiljö

24 h på Vår Gård

Nu lanserar vi våra nya livsstilskoncept, 24 h på Vår Gård. Upplevelser som innehåller träning, hälsa, välmående, mat och kultur och som leds av utvalda områdesexperter, coacher och tränare. Här kommer några smakprov på spännande weekendpaket under ett dygn:

Inspirerande träning med fokus på kropp och själ av erfarna instruktörer. Belöna kroppen med skön yoga eller ett intensivt boot camp. En total hälsohelg med gröna menyer, hälsotips och rekreation. Kanske lockar en författarafton för vin- och kulturintresserade med skönlitteratur i sällskap av goda viner?

Umgås i ombonad atmosfär som präglas av konst och designEller kom som du är och unna dig en avkopplande helg med 24h Egentid. Här kan du bara vara och låta alla måsten försvinna. Läs en bok, se på film eller promenera längs vattnet och filosofera i tystnad. Alla våra weekendpaket bygger på olika samarbeten och teman där måltider och övernattning ingår. En 24h extraordinär upplevelse i unik miljö. Håll utkik efter våra 24 h weekendpaket och hitta det som passar just dig.

Kalender

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Nyheter

Ansvarig till gästservice sökes

Läs mer

Vinterlunch på lördagar

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer

Nytt koncept - Familjefredag

Läs mer