Weekend-paket i skärgårdsmiljö

24 h på Vår Gård

Nu lanserar vi våra nya livsstilskoncept, 24 h på Vår Gård. Upplevelser som innehåller träning, hälsa, välmående, mat och kultur och som leds av utvalda områdesexperter, coacher och tränare. Här kommer några smakprov på spännande weekendpaket under ett dygn:

Inspirerande träning med fokus på kropp och själ av erfarna instruktörer. Belöna kroppen med skön yoga eller ett intensivt boot camp. En total hälsohelg med gröna menyer, hälsotips och rekreation. Kanske lockar en författarafton för vin- och kulturintresserade med skönlitteratur i sällskap av goda viner?

Umgås i ombonad atmosfär som präglas av konst och designEller kom som du är och unna dig en avkopplande helg med 24h Egentid. Här kan du bara vara och låta alla måsten försvinna. Läs en bok, se på film eller promenera längs vattnet och filosofera i tystnad. Alla våra weekendpaket bygger på olika samarbeten och teman där måltider och övernattning ingår. En 24h extraordinär upplevelse i unik miljö. Håll utkik efter våra 24 h weekendpaket och hitta det som passar just dig.

Kalender

Onsdag

1

April

Kostnadsfritt webbinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Hur vi håller fokus på det mest kritiska utan att bli tunnelseende".
Anmäl dig här.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Mån, ons & tors

Varje vecka

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Nyheter

Information till våra besökare

Läs mer

Hemmajobb- eller studier?

Läs mer

Helgluncher
i kafét

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer