Weekend-paket i skärgårdsmiljö

24 h på Vår Gård

Nu lanserar vi våra nya livsstilskoncept, 24 h på Vår Gård. Upplevelser som innehåller träning, hälsa, välmående, mat och kultur och som leds av utvalda områdesexperter, coacher och tränare. Här kommer några smakprov på spännande weekendpaket under ett dygn:

Inspirerande träning med fokus på kropp och själ av erfarna instruktörer. Belöna kroppen med skön yoga eller ett intensivt boot camp. En total hälsohelg med gröna menyer, hälsotips och rekreation. Kanske lockar en författarafton för vin- och kulturintresserade med skönlitteratur i sällskap av goda viner?

Umgås i ombonad atmosfär som präglas av konst och designEller kom som du är och unna dig en avkopplande helg med 24h Egentid. Här kan du bara vara och låta alla måsten försvinna. Läs en bok, se på film eller promenera längs vattnet och filosofera i tystnad. Alla våra weekendpaket bygger på olika samarbeten och teman där måltider och övernattning ingår. En 24h extraordinär upplevelse i unik miljö. Håll utkik efter våra 24 h weekendpaket och hitta det som passar just dig.

Kalender

Torsdag

1

Oktober

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Vi ses utomhus om vädret tillåter och låter kroppen få ny energi. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Fredag

2

Oktober

Lunchträning

11:15-12:15

Nu är det dags att utmana kroppen igen och hänga med på Eriks lunchträning. Vi ses på måndagar och fredagar för ett skönt utomhuspass. Njut av en god lunch efteråt och fyll på med energi.

Fredag & lördag

3-4

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Nu även på lördagar.

Lördag

3

Oktober

No waste,
just taste

17:30

Äntligen dags för höstens bästa matupplevelse. Våra passionerade kockar överraskar med en meny på enbart överblivna råvaror. Boka med eller utan hotellpaket.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Nyheter

Hybridmöten
träffas på distans

Läs mer

Dagkontor för hemmajobb

Läs mer

Bageriet får en smaksäker stjärna

Läs mer

Ledig tjänst - Hovmästare sökes

Läs mer