Weekend-paket i skärgårdsmiljö

24 h på Vår Gård

Nu lanserar vi våra nya livsstilskoncept, 24 h på Vår Gård. Upplevelser som innehåller träning, hälsa, välmående, mat och kultur och som leds av utvalda områdesexperter, coacher och tränare. Här kommer några smakprov på spännande weekendpaket under ett dygn:

Inspirerande träning med fokus på kropp och själ av erfarna instruktörer. Belöna kroppen med skön yoga eller ett intensivt boot camp. En total hälsohelg med gröna menyer, hälsotips och rekreation. Kanske lockar en författarafton för vin- och kulturintresserade med skönlitteratur i sällskap av goda viner?

Umgås i ombonad atmosfär som präglas av konst och designEller kom som du är och unna dig en avkopplande helg med 24h Egentid. Här kan du bara vara och låta alla måsten försvinna. Läs en bok, se på film eller promenera längs vattnet och filosofera i tystnad. Alla våra weekendpaket bygger på olika samarbeten och teman där måltider och övernattning ingår. En 24h extraordinär upplevelse i unik miljö. Håll utkik efter våra 24 h weekendpaket och hitta det som passar just dig.

Kalender
Nyheter

Skaldjurspicknick

Läs mer

Bastu & Relax

Läs mer

Tälta med bonus

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer