I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor. Oavsett om det är mellan kollegor, vänner eller familj väntar en unik upplevelse. Vår Gård, på ditt vis.

Ledigt extrajobb

Nattvärd sökes

Är du en serviceinriktad nattuggla som trivs med att jobba självständigt och inte är rädd för spöken? Nu söker vi dig som vill jobba extra vid behov när våra gäster sover på hotellet. Som Nattvärd är du ensam ansvarig på plats. Du följer checklistor och rutiner inför kommande dag. Du går lokalrundor både ute och inne för att se till att allt är släkt, låst och i ordning samt möblerar inför för morgondagens konferenser.
Att arbeta som Nattvärd på Vår Gård innebär att du är en del av Gästservice och även kommer ta hand om våra gäster på bästa sätt. Det omfattar allt från in- och utcheck till att svara i telefon och på mejl. Även enklare försäljning av våra produkter i hotellets shop samt hantering av spontana rumsbokningar förekommer.

På Vår Gård strävar vi alltid efter att leverera en varm och personlig upplevelse för varje gäst. Du är en stor del av den upplevelsen och kommer tillhöra ett härligt gäng med olika personligheter och erfarenheter.
Tillsammans har vi roligt och tar hand om varandra.

Kvalifikationer:
Vi tror att är en glad och trygg person som gillar människor och är bra på att lösa problem. Du har lätt för att ta ansvar och är inte rädd för att hugga i om det behövs. Du jobbar lika bra i team som på egen hand och vågar ta egna initiativ när det behövs. Har du jobbat med bokningssystem som Hotsoft är detta meriterande, men inget krav.

Villkor:
Timanställning vid behov under sommaren med möjlighet till förlängd anställning. Upplärning sker under juni.

Ansökan skickas via mail till:

Susanne Larsson, Hotell & Konferenschef
susanne.larsson@vargard.se

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.

Nyheter

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer

Personal sökes - jobba med oss

Läs mer

Hotellpaket för senioren

Läs mer

Hotellpaket för golfaren

Läs mer