I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Ledig tjänst i köket

Köksmästare sökes

Nu söker vi en talangfull och driven köksmästare som vill vara med och utveckla och optimera nya och befintliga koncept inom Vår Gårds restauranger. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet. Tillsammans med vår Food & Beverage Manager kommer du vara med om ett spännande nytt projekt och forma vår nya á la carte restaurang och bar som öppnar under 2021. Här kommer våra gäster få en unik upplevelse med god mat och dryck i vår vackra sekelskiftesvilla Skärtofta med utsikt mot havet. Din viktigaste uppgift blir att ansvara för drift, utveckling och resultat av Vår Gårds köksteam och matfilosofi samt att hitta nya möjligheter som leder till ökad lönsamhet.

Kvalifikationer och egenskaper:
Minst 5 års erfarenhet som kökschef eller liknande tjänst.
Stor kunskap om råvaror, hållbarhet och kostnadskontroll.
Du är kreativ, älskar mat och värdesätter hög kvalité.
Du drivs av att se resultat och lönsamhet.
Som ledare är du lyhörd och mån om dina medarbetare.
Lätt för att jobba med interna och externa nätverk.
Bra på att kommunicera och behärskar både svenska och engelska.


Dina ansvarsområden:
• Köksteam
• Hotellfrukost
• Konferensmenyer
• Vincafé
• Festmenyer
• Events & Catering
• Lager
• Restaurang Skärtofta, meny och matkoncept (nyetablering 2021)
• Bar Skärtofta, barmeny (nyetablering 2021)


Arbetsuppgifter:
• Personalansvar, rekrytering och utbildning.
• Bruttovinster enligt budget, vilket innefattar menykalkylering.
• Schemaläggning (Caspeco)
• Resultatansvar för köket och dess funktioner.
• Ansvar för rapportering till ekonomifunktionen och F&B manager gällande egna avdelningen.
• Ansvar för att en hög service- och kompetensnivå upprätthålls på de egna avdelningarna.
• Bemanningsoptimering
• Tidrapportering/löneredovisning till ekonomiavdelning.
• Att hålla avdelningsmöten enligt mötesstruktur.
• Delaktighet i driftsmöten för Vår Gård.
• Att tillsammans med övriga avdelningschefer ombesörja för att kvalitén på F&B avdelningarna håller högsta kvalitet.
• Se till att rutiner och policys följs och finns nedskrivna inom det egna ansvarsområdet.
• Som köksmästare rapporterar du direkt till F&B Manager Liam Ginnane.


Villkor:
Tjänsten är på heltid med tillämpad provanställning i 6 månader.
Arbete sker dagtid, kvällstid och helger enligt schema.
Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 31 augusti 2021.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:

Liam Ginnane, Food & Beverage Manager
liam.ginnane@vargard.se

Kalender
Nyheter

Skaldjurspicknick

Läs mer

Bastu & Relax

Läs mer

Tälta med bonus

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer