Jobba hos oss

Kock med känsla för kvalité sökes

Nu finns en unik möjlighet att laga mat på en historisk mötesplats med kulinariska ambitioner i oslagbar skärgårdsmiljö. Bakom kastrullerna hittar du ett härligt gäng passionerade kockar i olika åldrar och med olika personligheter.

Full fart och humor hör till vardagen i det trivsamma köket och vi uppskattar varandras engagemang. Här komponeras gastronomiska rätter och vi jobbar nästan enbart med närproducerade och ekologiska råvaror i säsong. Menyn skapas på ett enkelt och naket sätt för att kunna varieras och ger oss kreativa utmaningar varje dag.

För att hålla högsta kvalité använder vi oss i största mån av svenskt kött och svensk fågel samt fokuserar på mycket grönt och ett hållbart fiske. Vi förespråkar hållbarhet i alla led vilket grundar sig i en kultur som värnar om gäst, medarbetare och miljö. Det ska kännas tryggt och ge en bra magkänsla att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi söker nu en ny talang till vårt köksteam som vill vara med och påverka samt har en nyfikenhet och känsla för kvalité. Du får gärna ha ett intresse för det kalla köket, med inriktning på förrätt och dessert, men främst älska matlagning i alla dess former. Har du några års erfarenhet är det meriterande, men inget krav. Vi uppskattar dynamiken i våra olikheter och värderar balansen mellan jobb och fritid.

Som mötesanläggning har vi många gäster från olika delar av Sverige samt världen som vi alla har ett ansvar att ta hand om. Det finns en stark känsla av värme och engagemang i hela huset och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för gästen. Vi är stolta över att få vara en del av en levande mötesplats på Stockholms kanske vackraste plats.

Känner du att detta passar in på dig så tveka inte att söka. Vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till: claes.hasselhuhn@vargard.se

Kalender

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Nyheter

Ansvarig till gästservice sökes

Läs mer

Vinterlunch på lördagar

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer

Nytt koncept - Familjefredag

Läs mer