Jobba hos oss

Kock med känsla för kvalité sökes

Nu finns en unik möjlighet att laga mat på en historisk mötesplats med kulinariska ambitioner i oslagbar skärgårdsmiljö. Bakom kastrullerna hittar du ett härligt gäng passionerade kockar i olika åldrar och med olika personligheter.

Full fart och humor hör till vardagen i det trivsamma köket och vi uppskattar varandras engagemang. Här komponeras gastronomiska rätter och vi jobbar nästan enbart med närproducerade och ekologiska råvaror i säsong. Menyn skapas på ett enkelt och naket sätt för att kunna varieras och ger oss kreativa utmaningar varje dag.

För att hålla högsta kvalité använder vi oss i största mån av svenskt kött och svensk fågel samt fokuserar på mycket grönt och ett hållbart fiske. Vi förespråkar hållbarhet i alla led vilket grundar sig i en kultur som värnar om gäst, medarbetare och miljö. Det ska kännas tryggt och ge en bra magkänsla att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi söker nu en ny talang till vårt köksteam som vill vara med och påverka samt har en nyfikenhet och känsla för kvalité. Du får gärna ha ett intresse för det kalla köket, med inriktning på förrätt och dessert, men främst älska matlagning i alla dess former. Har du några års erfarenhet är det meriterande, men inget krav. Vi uppskattar dynamiken i våra olikheter och värderar balansen mellan jobb och fritid.

Som mötesanläggning har vi många gäster från olika delar av Sverige samt världen som vi alla har ett ansvar att ta hand om. Det finns en stark känsla av värme och engagemang i hela huset och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för gästen. Vi är stolta över att få vara en del av en levande mötesplats på Stockholms kanske vackraste plats.

Känner du att detta passar in på dig så tveka inte att söka. Vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till: claes.hasselhuhn@vargard.se

Kalender

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Onsdag

3

Juni

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Torsdag

4

Juni

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

Torsdag

4

Juni

Drop in bastu

16:00 - 20:00

Välkomna till vår bastu. Nu har vi drop in på torsdagar och lördagar för alla bastuälskare. Kombinera gärna med öl och chips för en extra trevlig eftermiddag.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lördag

6

Juni

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag den 6 juni. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny. Söndag den 7 juni är det stängt.

Fredag

19

Juni

Midsommar

Fira midsommar med oss på Vår Gård. Vi bjuder in till en klassisk sillunch i matsalen och avslutar med en somrig grillmiddag på innergården. Begränsade platser för bästa trygghet och njutning.

Nyheter

Information till våra besökare

Läs mer

Destination Saltsjöbaden

Läs mer

Blogg - No Waste,
Just Taste

Läs mer

Hemmajobb, eller studier?

Läs mer