Jobba hos oss

Kock med känsla för kvalité sökes

Nu finns en unik möjlighet att laga mat på en historisk mötesplats med kulinariska ambitioner i oslagbar skärgårdsmiljö. Bakom kastrullerna hittar du ett härligt gäng passionerade kockar i olika åldrar och med olika personligheter.

Full fart och humor hör till vardagen i det trivsamma köket och vi uppskattar varandras engagemang. Här komponeras gastronomiska rätter och vi jobbar nästan enbart med närproducerade och ekologiska råvaror i säsong. Menyn skapas på ett enkelt och naket sätt för att kunna varieras och ger oss kreativa utmaningar varje dag.

För att hålla högsta kvalité använder vi oss i största mån av svenskt kött och svensk fågel samt fokuserar på mycket grönt och ett hållbart fiske. Vi förespråkar hållbarhet i alla led vilket grundar sig i en kultur som värnar om gäst, medarbetare och miljö. Det ska kännas tryggt och ge en bra magkänsla att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi söker nu en ny talang till vårt köksteam som vill vara med och påverka samt har en nyfikenhet och känsla för kvalité. Du får gärna ha ett intresse för det kalla köket, med inriktning på förrätt och dessert, men främst älska matlagning i alla dess former. Har du några års erfarenhet är det meriterande, men inget krav. Vi uppskattar dynamiken i våra olikheter och värderar balansen mellan jobb och fritid.

Som mötesanläggning har vi många gäster från olika delar av Sverige samt världen som vi alla har ett ansvar att ta hand om. Det finns en stark känsla av värme och engagemang i hela huset och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för gästen. Vi är stolta över att få vara en del av en levande mötesplats på Stockholms kanske vackraste plats.

Känner du att detta passar in på dig så tveka inte att söka. Vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till: claes.hasselhuhn@vargard.se

Kalender

Fredag

3

April

Webinarium

15:30-16:30

Välkomna på ett kostnadsfritt webinar med Capuma om hur vi blir bättre på att vara lösningsorienterade i krissituationer. Delta fysiskt på Vår Gård eller via webinar. Anmäl dig här.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Mån, ons & fre

(ej långfredag & annandag påsk)

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Onsdag

8

April

Webinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Att leda och lösa utmaningar i en tid av osäkerhet och turbulens".
Anmäl dig här.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Påskhelgen

10-13

April

Påskfirande

Fira påsken med oss på hemmaplan i Saltsjöbaden. Njut av vår härliga påskmeny med grillat vårlamm och besök vårt kafé för en våffla i vårsolen. Varmt välkomna.

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Nyheter

Information till våra besökare

Läs mer

Hemmajobb- eller studier?

Läs mer

Helgluncher
i kafét

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer