Jobba hos oss

Kock med känsla för kvalité sökes

Nu finns en unik möjlighet att laga mat på en historisk mötesplats med kulinariska ambitioner i oslagbar skärgårdsmiljö. Bakom kastrullerna hittar du ett härligt gäng passionerade kockar i olika åldrar och med olika personligheter.

Full fart och humor hör till vardagen i det trivsamma köket och vi uppskattar varandras engagemang. Här komponeras gastronomiska rätter och vi jobbar nästan enbart med närproducerade och ekologiska råvaror i säsong. Menyn skapas på ett enkelt och naket sätt för att kunna varieras och ger oss kreativa utmaningar varje dag.

För att hålla högsta kvalité använder vi oss i största mån av svenskt kött och svensk fågel samt fokuserar på mycket grönt och ett hållbart fiske. Vi förespråkar hållbarhet i alla led vilket grundar sig i en kultur som värnar om gäst, medarbetare och miljö. Det ska kännas tryggt och ge en bra magkänsla att jobba hos oss.

Vem är du?

Vi söker nu en ny talang till vårt köksteam som vill vara med och påverka samt har en nyfikenhet och känsla för kvalité. Du får gärna ha ett intresse för det kalla köket, med inriktning på förrätt och dessert, men främst älska matlagning i alla dess former. Har du några års erfarenhet är det meriterande, men inget krav. Vi uppskattar dynamiken i våra olikheter och värderar balansen mellan jobb och fritid.

Som mötesanläggning har vi många gäster från olika delar av Sverige samt världen som vi alla har ett ansvar att ta hand om. Det finns en stark känsla av värme och engagemang i hela huset och tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för gästen. Vi är stolta över att få vara en del av en levande mötesplats på Stockholms kanske vackraste plats.

Känner du att detta passar in på dig så tveka inte att söka. Vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten är på heltid och rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till: claes.hasselhuhn@vargard.se

Kalender
Nyheter

walk and talk - promenadmöten

Läs mer

Personal till gästservice sökes

Läs mer

Drop in vigsel pingstafton

Läs mer

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer