I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

LEDIGT JOBB I VINCAFÉET

KALLSKÄNKA/ KONDITOR SÖKES

Nu söker vi en kallskänka med konditorikunskap till vårt kök och bageri. Du kommer främst jobba med att skapa härliga matupplevelser i vårt Bageri & Vincafé som är en levande mötesplats alla dagar i veckan. Med en talang för desserter, bakverk och hållbar matlagning blir du en viktig del i både kök och bageri där frukost, lunch, fika och barmat produceras till våra gäster. Var med och skapa oslagbara smakupplevelser med vårt glada gäng.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

  • Minst 3 års erfarenhet som kallskänka/ konditor.
  • Kunnig inom dessert, bakverk, bakning, snacks, sallader och smörgåsar.
  • Stark känsla för estetik, smak och detaljer.
  • Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.

Arbetsområden:

  • Frukost, lunch, bakverk och barmat som serveras i Vincaféet.
  • Konferens, event & catering

Villkor:

  • Tjänsten är på heltid.
  • Du arbetar på rullande schema dagtid på vardagar och helger.
  • Ansökningar tas emot löpande.
  • Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:
Liam Ginnane, Food & Beverage Manager
liam.ginnane@vargard.se

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer