I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Ledig tjänst i köket

Kallskänka sökes

Brinner du för att skapa unika smakupplevelser på bra råvaror som gör gott? Nu söker vi en kallskänka med erfarenhet av á la carte som fokuserar på hälsosam, vällagad och smakrik mat. Du kommer bli del av ett erfaret köksteam med hög ambition och massor av lekfullhet.
På Vår Gård i Saltsjöbaden möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi öppnar upp ytterligare en ny restaurang och bar under 2021.
Det är här du kommer in.
Vi är nu i full gång med planerandet av Restaurang Skärtofta som kommer bjuda på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö. Tillsammans med köket blir du ansvarig för att sätta Restaurang Skärtofta på kartan. I somras öppnade vi även upp ett nytt Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Här serverar vi frukost, konditoriprodukter, lunch och barmat. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Kvalifikationer:
Som kallskänka på Vår Gård har du ett stort intresse av närproducerade råvaror, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Du vill att dina gäster ska må bra så du har stort intresse av hälsosam mat. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ för att göra dina gäster och medarbetare extra glada. Du bör ha fyra till fem års erfarenhet av á la carte köket.

Huvudområde:
Förrätter & desserter

Övriga områden:
Frukost
Lunch
Barmeny

*Du kommer huvudsakligen arbeta med vår nya Restaurang Skärtofta, men bistår även vårt Bageri & Vincafé samt konferensmåltider.

Villkor:
Tjänsten är på 80% alt 100% med tillämpad provanställning
Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.

Skicka din ansökan med CV och referenser till:

Liam Ginnane, Food & Beverage Manger
liam.ginnane@vargard.se

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.

Nyheter

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer

Personal sökes - jobba med oss

Läs mer

Hotellpaket för senioren

Läs mer

Hotellpaket för golfaren

Läs mer