I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

LEDIGT JOBB PÅ FASTIGHET

IT-ansvarig konferenstekniker

Nu söker vi en ansvarig konferenstekniker med genuint intresse för IT och teknikutveckling. Du kommer ansvara för att all konferensteknik levereras på topp under våra möten och event. Du blir även delaktig i vår långsiktiga utveckling när det gäller vår IT-miljö samt teknikutveckling inom verksamheten. Detta omfattar även hotell samt restaurangupplevelse. Tillsammans med dina kollegor och med ledning av din närmaste chef så hanterar ni de dagliga rutinerna kring gästbemötande och support när det gäller den dagliga IT-driften samt konferensteknik.
Som ansvarig kommer du att vara involverad i strategiska val och beslut när det gäller framtidens mötesmiljö, och är länken mellan vår IT-leverantör, våra medarbetare och våra kunder. Du är tillsammans med fastighetschef samt IT-leverantör, ansvarig för vår IT-säkerhet samt all uppdatering inom våra system, underhållsplaner och beredskap.

Vi ser gärna att du är självgående, initiativrik, har stor aptit på att lära dig mer om allt nytt och är ansvarstagande med förmåga att lösa problem och prioritera när det behövs. Självklart är du väl uppdaterad och insatt i IT-miljöer och dess utveckling.

Som medarbetare blir du en del av ett härligt team som ställer upp när det behövs och har roligt på jobbet. Vi värnar om varandra, vår miljö och våra gäster för att skapa en så harmonisk och hållbar tillvaro som möjligt.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Minst 3 års erfarenhet som konferenstekniker
 • Vana av att jobba med konferens och/eller eventteknik (AV-system), navigerar lätt i olika digitala miljöer och är genuint intresserad av IT-säkerhet och dess utveckling.
 • Kunskap inom processteknik är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
 • Goda kunskaper i olika data-system (Office)
 • Intresse och kompetens inom olika audio- och videosystem är meriterande
 • Serviceinriktad, positiv och initiativrik
 •  B-körkort krävs

Arbetsuppgifter:

 • Dagligen säkerställa hög gästupplevelse inom konferensteknik
 • Driva utveckling och säkerställa att anläggningens system och tekniklösningar motsvarar kundernas behov och förväntningar.
 • Du är ansvarig för implementering av nya system/tekniklösningar, likaså uppföljning och driftsäkerhet av dessa.
 • Du är länken mellan vår IT-leverantör samt verksamheten. Du ansvarar för att driftssäkra våra IT-miljöer och driver utveckling inom dessa utifrån verksamhetens behov.
 • Du rapporterar direkt till fastighetschefen och är del av löpande drift inom fastighetsavdelningen.

Villkor:

 • Tjänsten är operativ tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning.
 • Du arbetar på rullande schema, dagtid, kvällar och helger.Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.
 • Lön enligt överenskommelse.
 • Kollektivavtal finns.
 • Senaste ansökningsdag 9 september

Skick ansökan till:

Peter Anderson, Fastighetschef
peter.anderson@vargard.se

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer