I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Jobba hos oss

Hovmästare sökes

Nu söker vi en kunnig hovmästare med öga för detaljer och hög servicekänsla som vill vara med och utveckla våra restauranger. Hos oss möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Tillsammans med teamet kommer du se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse. Vi erbjuder både konferensmåltider samt á la carteservering och ordnar med speciella event. Som hovmästare har du god erfarenhet av speciellt a la carte och ett stort intresse för mat och dryck. Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där du blir delaktig i vår vision om en levande destination för alla besökare där mat och dryck är en central del. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet. Vi är ett glatt gäng som tar hand om varandra och har roligt tillsammans.

Kvalifikationer och egenskaper:

Minst 2 års erfarenhet från liknade tjänst
Stor passion för mat & dryck
Hög servicekänsla
Ledarskap och kommunikation
Ansvarstagande och strukturerad
Kunskap av att jobba i Trivec, Caspeco och Hotsoft eller liknande system


Arbetsuppgifter:

Leda och delegera arbete för ditt team
Hjälpa till med schemaläggning
Planering av den dagliga driften
Upplärning av ny personal
Genomförande av arrangemang och bokningar tillsammans med restaurangchef

Tjänsten är på heltid med tillämpad provanställning
Du arbetar på rullande schema, dagtid, kvällar och helger
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Skicka din ansökan med CV och referenser till:

Francois Wetterwald, Restaurangchef
liam.ginnane@vargard.se

Senaste dag för ansökan 2022-07-12.

Kalender
Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Sköna Söndag

Läs mer

Point Five &
Vår Gård

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer