I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Jobba hos oss

Hovmästare sökes

Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla våra restauranger på Vår Gård. Här möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där du blir delaktig i vår vision om en levande destination för alla besökare där mat och dryck är en central del.

Efter sommaren öppnade vi upp vårt nya Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Vi är även i full gång med planerandet av Skärtofta Restaurang och bar som kommer bjuda på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet. Vi är ett glatt gäng som tar hand om varandra och har roligt tillsammans. Tveka inte att höra av dig om du vill följa med oss på resan.

Kvalifikationer och egenskaper:

Som hovmästare har du en stark passion för mat och dryck samt viljan att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med ditt team. Du är en bra ledare med stor erfarenhet
av á la carte-servering samt har god vana av bordsservering och matsalsarbete. Tidigare arbete inom
hotellbranschen och yrkesutbildning inom restaurang välkomnar vi gärna. Har du dessutom stor
kunskap om dryck och vana att jobba i Trivec, Caspeco och Hotsoft kommer du känna dig som hemma.

Arbetsuppgifter:

Leda och delegera arbete för ditt team
Schemaläggning
Planering av den dagliga driften
Upplärning av ny personal
Genomförande av arrangemang och bokningar tillsammans med Food & Beverage Manager

Tjänsten är på heltid med tillämpad provanställning

Skicka din ansökan med CV och referenser till:
liam.ginnane@vargard.se

Kalender

Måndag

26

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Måndag

26

Oktober

Loppis för
stora & små

15:00 - 18:00

På höstlovet anordnar vi en lyxloppis för dom stora och barnens loppis för dom små. Perfekt när man behöver rensa i garderoben och samtidigt ha kul tillsammans. Köp och sälj hos oss.

27&29

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Tisdag

27-29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Bakskola blir det både tisdag, onsdag och torsdag. Välkomna att boka.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.

Nyheter

Hybridmöten
träffas på distans

Läs mer

Dagkontor för hemmajobb

Läs mer

Höstlov
på Vår Gård

Läs mer

Fira vår första nyår med oss

Läs mer