INVIGNING DEN 9-10 SEPTEMBER

GRAND OPENING AV TANT GRÖN

Nu är det äntligen dags att inviga vår nya cocktailbar i Villa Skärtofta som får namnet Tant Grön. Vi beklagar att ombyggnad och konstruktion tagit längre tid än planerat och därmed förhindrat våra gäster från att besöka byggnaden under vår och sommar. Tant Grön blir en viktigt del i vårt nya restaurangkoncept som tar plats i vår vackra sekelskiftesvilla. Här kommer du som gäst få stiga in i en tidlös, elegant och sofistikerad miljö, njuta av en god drink och blicka ut över Baggensfjärden. Inredning och design är varsamt framtagen och platsbyggd med hänsyn till den anrika miljön, men med en modern och nyskapande känsla. I baren kommer det blandas välkomponerade cocktails med fokus på smaker från svenska frukter, örter och kryddor i säsong så passa på att prova någon av våra egna signaturdrinkar. Kvällen bjuder även på DJ för skön stämning. Nu tar vi det glada 20-talet in i det nya 20-talet.

Välkomna på Grand Opening av Tant Grön den 9 & 10 september.

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Påskbuffé i matsalen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer