Terése och Tobias driver den digitala managementbyrån Této och har i 10 respektive 20 år arbetat med digitala strategier, utformning av digitala gränssnitt och konverterande design. Med en djup erfarenhet av gamification och digitala medier så har intresset för hur digitalisering påverkar oss och våra barn vuxit fram. Som ett steg i att skapa dialog med andra föräldrar växte seminariet Barn och digitala skärmar fram.

Gratis föreläsning

Barn i ett digitalt samhälle

Föreläsningen är till för att skapa en dialog mellan barn och vuxna om skärmtid. En lekfull och informativ timme där både barn och förälder får insikt i varför det är bra att ha regler kring skärmtid och hur man kan sätta dessa tillsammans som familj. Det bli en start till en dialog i familjerna. Vårt mål är att inspirera och ge handfasta tips utan pekpinnar. Seminarierna är till för att skapa ett möte mellan vuxna och barn/ungdomar. Seminariet är ett i en serie seminarium om Barn i ett digitalt samhälle där vi i detta seminarium anpassar innehåll och övningar att passa barn i åldrarna 7-15 år.

Information
När: Tisdag den 27 oktober kl. 11:00 - 12:00
Var: Lokal Isaac på Vår Gård
Hur: Drop in

Seminariets delar
• Varför man behöver begränsa sin tid?
• Varför blir innehållet så viktigt?
• Vad är egentligen kreativitet och varför är det så viktigt?
• Varför behöver man vila hjärnan? Vad är det som gör oss hjärn-trötta.
• Vad som är så bra med ny teknologi!

Kalender

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Fre & lör

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Boka fredag och lördag.

Tisdag

3

November

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Låt kroppen få ny energi och ge dig en stund för dig själv. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Torsdag

26

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. En lite annorlunda, mer personlig och tryggare upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.

Nyheter

Hybridmöten
träffas på distans

Läs mer

Dagkontor för hemmajobb

Läs mer

Höstlov
på Vår Gård

Läs mer

Fira vårt första nyår med oss

Läs mer