I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

LEDIGT JOBB I BAGERIET

BAGARE SÖKES

Älskar du att baka och är morgonpigg? Nu söker vi en bagare som blir del av ett erfaret bagarteam med känsla för kvalité, smak och hållbarhet. Du kommer främst att jobba med att producera bröd och bullar till våra gäster i Vincaféet under frukost, lunch och middag. Dagen börjar klockan fem på morgonen så att gästerna kan njuta av nybakat bröd till frukosten. Tillsammans med dina kollegor i bageriet drivs du av att skapa härliga smakupplevelser för våra hotell och konferensgäster, men även våra lokala grannar som gärna besöker oss alla dagar i veckan.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

 •  Minst 3 års erfarenhet som bagare.
 •  Kunnig inom bröd, surdeg, franska degar (croissant/pain au chocolat), olika sorters bageriprodukter.
 • Stark känsla för estetik, smak och detaljer.
 •  Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.
 • Du är ansvarstagande, strukturerad och van vid att arbeta självständigt.

  Villkor:
 • Tjänsten på heltid.
 • Du arbetar på rullande schema, vardagar och helger. Dagen börjar kl. 05:00.
 • Ansökningar tas emot löpande.
 • Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:Sanna Lithberg, Bageriansvarig
  sanna.lithberg@vargard.se
Kalender

Måndag - fredag

Januari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Januari

Yoga & Breathwork

Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

Lördag & Söndag

Januari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Delikatesser i Skafferiet

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer