Vårt härliga gäng söker dig som kollega

Vi söker ansvarig till vår gästservice

Vi söker ett lösningsorienterat serviceproffs till vår reception. Som den första och sista person som våra gäster möter är det viktigt att du är välkomnande och positiv som person.

Du behöver vara en flexibel lagspelare som bidrar till att ständigt förbättra och utveckla gästupplevelsen.Vi värdesätter även känsla för ordning och struktur och hoppas att du är en riktig do:er som på ett nyfiket och inkluderande sätt alltid för saker framåt.

Som ansvarig för gästservice på Vår Gård är det du som planerar och kvalitetssäkrar den dagliga driften i vår reception samt konferensservice, det som vi gemensamt kallar ´Gästservice´.

Förutom det dagliga arbetet i gästservice, där främsta fokus ligger på att ta hand om våra gäster genom omtanke och engagemang, så ingår även i din roll schemaläggning efter beläggning, utveckling av rutiner samt implementering av dessa och daglig coachning av dina medarbetare. Du är kommunikativ, driven och förstår vikten av informationsflöde och tydlighet. Du är självgående och nytänkande i ditt sätt att arbeta samtidigt som du är en bra lagspelare och jobbar för hela gruppen. Detta är ett vikariat på 1 år med start från februari 2020 eller efter överenskommelse.

 

Erfarenheter som är viktiga i din roll
- Erfarenhet av schemaläggning (optimering, kostnadseffektivitet, service)
- Du är grym på Hotsoft eller liknande bokningssystem
- Engelska i tal och skrift (Ännu flera språk är ju positivt såklart)
- Vi ser gärna att du har haft en liknande ansvarsroll tidigare

Vår Gård är en levande mötesplats och din roll innefattar även arbete på kvällar och helger.

Observera att detta är en vikariat på 1 år med start från februari 2020 eller enligt överenskommelse.
Ansökan skickas till susanne.larsson@vargard.se

Pssst. Vi söker även extra timanställda till vår gästservive och extra nattvärdar.

Kalender

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Nyheter

Ansvarig till gästservice sökes

Läs mer

Vinterlunch på lördagar

Läs mer

24h-koncept på
Vår Gård

Läs mer

Nytt koncept - Familjefredag

Läs mer