Rum & Frukost

Boka övernattning i något av våra bekväma hotellrum. Det finns flera rumskategorier att välja mellan. Allt från mysiga enkelrum till...

Boka övernattning i något av våra bekväma hotellrum. Det finns flera rumskategorier att välja mellan. Allt från mysiga enkelrum till eleganta sviter. Frukostbuffé ingår alltid.

Fester & tillställningar

Fira den där speciella födelsedagen, avslutningen eller personalfesten hos oss. Vi erbjuder fest och event för både privatgäster och ...

Fira den där speciella födelsedagen, avslutningen eller personalfesten hos oss. Vi erbjuder fest och event för både privatgäster och företag. I festen ingår festlokal, middag och vår glada serveringspersonal.

Aktuella event

8/10

Helgkurs i självledarsskap

Hur bra är du på att hålla löften till dig själv? Delta i en spännande tvådagarskurs med Modig Kommunikation om självledarskap. Boende, måltider och yoga ingår.

11/9

Skrivarhelg med Senioren

Delta i en inspirerande skrivarhelg med Senioren under två heldagar vid havet. Njut av härliga middagar och vackra omgivningar tillsammans med andra skrivsugna seniorer. Under helgen får ni möta tre erfarna författare som delar med sig av tips och övningar. Boende och måltider ingår.

19/11

Konsthelg med Yoga

Upptäck Vår Gårds fantastiska konstsamling och historia under en konsthelg med konstvetaren och guiden Inger Breitholtz. Följ med på en spännande konstvisning genom huset och lär dig göra en enklare konstanalys. Boende, måltider och yoga ingår.