Dansklass på Vår Gård

Torsdagsdans med Maria Bild

Torsdag

16

Februari

Torsdagar med dansglädje

Välkommen på Torsdagsdans med Maria Bild från Let's Dance. Testa på grundstegen i cha-cha, samba, salsa och jive med fokus på glädje, rörelse och dans. Inga förkunskaper behövs. Boka online.

För personlig service ring 08 7487700

eller maila reception@vargard.se

Torsdagsdans på Vår Gård

Blod, svett och skratt med Maria Bild.

DANSGJÄDJE PÅ HÖG NIVÅ
Nu finns det två unika tillfällen att prova på några av de klassiska danserna i tiodans som cha-cha, samba och jive. Maria Bild från programmet Let's Dance håller en fartfylld dansklass på Vår Gård med start den 16 februari.

Fokus ligger på att ha kul och njuta av dansglädje, rörelse och skratt. Vi kommer dansa som grupp och öva in en enklare koreografi. Inga förkunskaper behövs.

Kombinera gärna med en skön bastu & relax efteråt eller njut av en drink i baren tillsammans med dina dansvänner.

KORT OM MARIA BILD
Maria var med i första upplagan av Let's dance och vann då tillsammans med Måns Zelmerlöw. Sedan medverkade hon i ytterligare sex säsonger och dansade då med Harald Treutiger, George Scott, Peter Wahlbeck, Marcus Schenkenberg, Oscar Zia och Patrik Sjöberg. Maria är en entusiastisk glädjespridare och arbetar idag med dansundervisning, dansträning och motionsklasser som SOMA Move, yoga, pilates, styrkeklasser och löpcoachning.

Boka Torsdagsdans med Mari Bild på Vår Gård den 16 februari och den 9 mars.

Information

Info & Pris

Datum:
Torsdag den 16 februari
Torsdag den 9 mars

Tid: kl. 18:00 - 19:00

Plats: Strandtofta träningsstudio

Pris: 350 kr per person
Boka

För personlig service ring 08 7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!