För våra gäster

Kostnadsfri morgonträning på fredagar

Varje

Fredag

07:00-07:45

Morgonträning

Att komma igång med ett träningspass tidigt på morgonen skapar energi för hela dagen. Som gäst hos oss är du välkommen att vara med på vår gruppträning på fredagar. Det är ett pass som hålls av våra erfarna instruktörer från SALT Studio. Ni kommer att tillsammans med andra gäster få en uppfriskande träning utomhus i de vackra omgivningarna.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Rolig träning
FÖR ALLA NIVÅER

Passet kombinerar kondition och styrka och passar alla nivåer. Upplägget ser olika ut beroende på vad instruktören har planerat just för dagen.

Allt från intervaller till dragkamp kan stå på menyn. Man utgår från sin egen förmåga och det viktigaste är att ha kul. Starta dagen på bästa tänkbara sätt, snöra dojorna och häng på!

Information

När: Fredagar
Tid: 07:00-07:45
Max antal: 10 pers

Det är kostnadsfritt för våra gäster att delta, annars är kostnaden 100 kr per person. Anmäl er i receptionen för att säkra en plats, först till kvarn.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Varje

Fredag

07:00-07:45

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Onsdag

1

April

Webinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Hur vi håller fokus på det mest kritiska utan att bli tunnelseende".
Anmäl dig här.

Fredag

3

April

Webinarium

15:30-16:30

Välkomna på ett kostnadsfritt webinar med Capuma om hur vi blir bättre på att vara lösningsorienterade i krissituationer. Delta fysiskt på Vår Gård eller via webinar. Anmäl dig här.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Påskhelgen

10-13

April

Påskfirande

Fira påsken med oss på hemmaplan i Saltsjöbaden. Njut av vår härliga påskmeny med grillat vårlamm och besök vårt kafé för en våffla i vårsolen. Varmt välkomna.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Mån, ons & tors

Varje vecka

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!