Lågintensiv träning

mamma & baby pilates

Onsdagar

Februari

Återfå styrka och lugn med pilates

Kom igång med träningen tillsammans med din bebis. Ett lågintensivt pilatespass är en perfekt mjukstart för att bygga upp muskler och stabilitet efter en förlossning. Det ger också ett inre lugn och en mysig stund tillsammans. Boka mamma och baby pilates i vår nya yogasal vid bryggan.

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Träna pilates med din bebis

Börja träna skonsamt och upptäck fördelarna med pilates för nyblivna mammor med bebis upp till 7 månader.

Efter en förlossning, och framför allt efter en förlossningsskada eller kejsarsnitt, är det viktigt att försiktigt börja träna igen. Ett lågintensivt pilatespass är ett perfekt sätt att börja träna skonsamt för att återfå stabilitet och styrka i bäckenbottenmuskulaturen och hitta ett inre lugn. En välgörande och mysig stund för dig och din bebis.

MAMMA & BABY PILATES
Vi kommer fokusera på att bygga upp de djupa magmusklerna, stabilisera bäckenet och stretcha ut bröstmusklerna för att korrigera hållningen. Du kommer lära dig förbättra styrkan återfå kontrollen för att må bra på ett säkert sätt.

FÖRDELAR MED LÅGINTENSIV PILATES
• Återfå kontroll över din kropp efter förlossning och hitta tillbaka till din energi
• Motverka stress, inkontinens och framfall genom en starkare bäckenbottenmuskulatur
• Förbättra diastas, en förtunning av bindväv nära naveln, genom starkare magmuskulatur
• Återhämtning och välbefinnande efter graviditet som anstränger både kropp och psyke
• Bygg gemenskap med andra mammor som befinner sig i likande situation.

AVLUTA MED EN FIKA I VINCAFÉET
Umgås gärna en stund efter passet i vårt mysiga Vincafé. Här serveras nybakt och andra godsaker från bageriet. Det blir en välförtjänt avslutning efter en stark insats och tid att bekant sig med andra mammor.

Välkommen på Mamma & Baby Pilates!

Information

Info & pris

Mamma & Baby Pilates
(bebis upp till 7 månader)

Onsdagar kl. 14:00 - 14:45

Plats: Yogasalen i Strandtofta

Instruktör: Maja Wieksten

Pris: 200 kr

Barnvagnar parkeras utomhus på altanen
Boka

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.