SPELA KUBB PÅ GRÄSMATTAN

Det sägs att kubb är ett gotländskt spel som härstammar från vikingatiden.

Kubb

Om det finns tid för lite kul sysselsättning rekommenderar vi en omgång kubb ute på gården. Ett roligt sällskapsspel för två eller fler som ni kan låna gratis och fördriva tiden med.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Gör som vikingarna

Det sägs att kubb är ett gotländskt spel som härstammar från vikingatiden.

Spelet består av två spelare eller två lag och passar utmärkt på en gräsmatta. Träpinnarna ställs upp i rad där kungen står i mitten med fem pinnar på vardera sida. Det gäller att fälla alla pjäserna innan kungen.

Information

Innehåll

1 kung
10 kubbar
6 kastpinnar
4 hörnpinnar och 2 mittpinnar
Spelplan ca 5x8 meter

Bokning

Finns i receptionen att låna gratis

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Fre & lör

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Boka fredag och lördag.

Tisdag

3

November

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Låt kroppen få ny energi och ge dig en stund för dig själv. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Torsdag

26

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. En lite annorlunda, mer personlig och tryggare upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.