Utomhusaktivitet

Guidad tur på Mountainbike

Fartfylld friluftsupplevelse

Följ med på en guidad tur på mountainbike och få en fartfylld friluftsupplevelse. En perfekt gruppaktivitet i samband med konferensen där ni får uppleva Saltsjöbadens vackra omgivningar, unika platser och naturreservat. Cyklingen anpassas efter gruppens nivå och tar ca två timmar.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Guidad tur på mountainbike

Först en genomgång sedan bär det av utför stigar och längs sjöar. Se till att hjälmen sitter på plats.

GENOMGÅNG OCH RUTT
Våra instruktörer samlar deltagarna utanför entrén för en genomgång innan avfärd. Vi tar oss förbi Hotellviken och tennisbanorna för att fortsätta mot slalombacken och in i skogen. Här passerar vi Dammsjön och beroende på gruppens nivå tar vi oss upp för en brantare backe mot Nackareservatet eller fortsätter längs med Erstavikens strandlinje ett tag till. Turen fortsätter in i reservatet och över den typiska hällmarken och genom blandskogen. På utvalda ställen stannar vi till och tar en paus för att njuta av stillheten och utsikten.

UTFÖRSÅKNING OCH HEMFÄRD
Mot slutet av turen trappar vi upp tempot, om det passar gruppen, och får en fin utförsåkning och njutbar hällcykling. Vi stannar upp, pratar teknik och linjeval vid knixiga passager. På vägen tillbaka färdas vi genom några av Saltsjöbadens trevliga bostadsområden och den vackra Uppenbarelsekyrkan. Sluttampen tar oss över Tattbybron och rullar sedan åter in genom infarten till Vår Gård där vi samlar ihop utrustningen och sammanfattar turen. Boka en guidad tur på mountainbike i samband med er konferens.

Information

Info & pris

PRIS:
1-4 personer 2200 kr (minimiavgift 8000 kr)
5-7 personer 2000 kr
8-10 personer 1800 kr

I priset ingår framkörning, guidning, utrustning och skydd. Alla priser är exklusive moms.

TIDSÅTGÅNG:
Upp till 2 timmar efter överenskommelse.

Cyklar & utrustning

Cyklar som används är Kona Process 134. En 29 tums hel-dämpad stigcykel som klarar allt. Smidig och enkel att cykla på.

Cykeln finns i fyra storlekar som anpassas tillsammans med skyddsutrustningen som hjälm, handskar, knä- och armbågsskydd.

Dryckeshållare och vattenflaska finns på varje cykel.

Tänk på att ta med kläder efter väder.


För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.