Ett spel för skickliga

Vi har en egen boulebana på gården

Boule

Boule är ett omtyckt sällskapsspel som spelas utomhus på grus. Vi har en egen boulebana på gården mellan hotellbyggnaderna. Prova gärna era skickligheter och utmana varandra. Här krävs det bra balans och precision. Kloten går också att skruva i kastet för stanna fortare och blir lättare att kontrollera.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Skruva den som fransosen

Spelet har anor ända sedan sjätte århundradet före Kristus då man kastade mynt så långt det gick.

Romarna lade senare till ett mål att träffa och använde nu stenar eller träbollar. Under 1900-talet hade spelat utvecklats och var väldigt populärt i Frankrike där man spelade i byar och på torg.

information

utrustning

Väska med boulespel

bokning

Finns att låna i receptionen

Kostnad

Kostnadsfritt för gäster

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Fre & lör

Oktober

Familjemiddag

17:00

Välkomna till höstens Familjemiddagar. Njut av en härlig middag som dukas upp och delas vid bordet precis som hemma. Boka fredag och lördag.

Tisdag

3

November

Lunchyoga

11:15-12:15

Välkomna på lunchyoga med Sabina. Låt kroppen få ny energi och ge dig en stund för dig själv. Kombinera gärna med en god lunch i vårt nya kafé efter passet.

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Torsdag

26

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. En lite annorlunda, mer personlig och tryggare upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.