Påskaktivitet med vinst

Äggjakten på Vår Gård

SLUTFÖRD

För oss är du guld värd

Som gäst är du guld värd så vi vill ge dig chansen att vinna en övernattning med middag för två personer i en av våra fina juniorsviter. Delta i vår spännande äggjakt på Skärtorsdag och leta rätt på guldägget. Glad Påsk önskar vi på Vår Gård!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Äggjakten

Hur går det till?

Någonstans på Vår Gårds område har vi gömt tre stycken guldägg. Det kan vara utomhus eller inomhus på våra allmänna ytor. Alla gäster och besökare kan delta i äggjakten som pågår mellan klockan 9 - 15 under Skärtorsdagen. Den som hittar ett guldägg lämnar in det i receptionen för att hämta ut sin vinst. Det kostar ingenting att delta i äggjakten. Först till kvarn gäller! Äggjakten kan börja!

Information

Äggjakten

När: Äggjakten pågår mellan 9-15 på Skärtorsdag den 14 april

Hur: Leta efter guldägget någonstans på Vår Gård.

Vinst: Övernattning i juniorsvit med frukost och middag för två personer.


För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.