Konferenspaket med kultur

24h konst & möte

Konst på menyn

Ta del av vår fantastiska konstsamling och historia i samband med mötet och få en riktigt kulturell upplevelse. Ett färdigt konferenspaket där allt ingår. Guidad konstvisning, måltider och övernattning i historisk miljö står på menyn.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Berättelser från förr

Vi bär på ett stort konstarv med kända verk från både svenska och internationella konstnärer. Här finns målningar och skulpturer från början av 1800-talet. Med vår guide får ni en spännande inblick i Saltsjöbadens historia och berättelser om Vår Gårds storslagna konstsamling. Mellan möten och konstvisning njuter ni av vällagade måltider med mycket ekologiskt och närodlat samt nybakade godsaker och nyttigt hälsofika från vårt prisbelönta bageri.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med nybakat bröd, mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé

Konstvisning

1 h konstvisning - Här skådas verk av den svenska konstnärseliten och andra internationella konstnärer från 1800-tal och framåt

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h konst & möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Långhelg

21-24

Maj

Kristi himmelsfärd

Välkomna till oss på en skön långhelg i samband med Kristi himmelsfärd. Kaféet och baren är öppet hela helgen och Fredagsmiddag serveras i restaurangen.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lör & sön

23 -24

Maj

Trädgårdstips

14:00 - 16:00

Välkomna till andra delen av Anders trädgårdstips. Nu är det dags att se över sommarens planteringar och gröna gräsmattor. Få smarta tips om trädgården och passa på att köpa med lite blommor hem.

Lör & sön

Varje vecka

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag och söndag. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny.

Måndag

25

Maj

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Tisdag

26

Maj

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.