Konferenspaket med kultur

24h konst & möte

Konst på menyn

Ta del av vår fantastiska konstsamling och historia i samband med mötet och få en riktigt kulturell upplevelse. Ett färdigt konferenspaket där allt ingår. Guidad konstvisning, måltider och övernattning i historisk miljö står på menyn.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Berättelser från förr

Vi bär på ett stort konstarv med kända verk från både svenska och internationella konstnärer. Här finns målningar och skulpturer från början av 1800-talet. Med vår guide får ni en spännande inblick i Saltsjöbadens historia och berättelser om Vår Gårds storslagna konstsamling. Mellan möten och konstvisning njuter ni av vällagade måltider med mycket ekologiskt och närodlat samt nybakade godsaker och nyttigt hälsofika från vårt prisbelönta bageri.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med nybakat bröd, mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé

Konstvisning

1 h konstvisning - Här skådas verk av den svenska konstnärseliten och andra internationella konstnärer från 1800-tal och framåt

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h konst & möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!