Konferenspaket med kultur

24h konst & möte

Konst på menyn

Ta del av vår fantastiska konstsamling och historia i samband med mötet och få en riktigt kulturell upplevelse. Ett färdigt konferenspaket där allt ingår. Guidad konstvisning, måltider och övernattning i historisk miljö står på menyn.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Berättelser från förr

Vi bär på ett stort konstarv med kända verk från både svenska och internationella konstnärer. Här finns målningar och skulpturer från början av 1800-talet. Med vår guide får ni en spännande inblick i Saltsjöbadens historia och berättelser om Vår Gårds storslagna konstsamling. Mellan möten och konstvisning njuter ni av vällagade måltider med mycket ekologiskt och närodlat samt nybakade godsaker och nyttigt hälsofika från vårt prisbelönta bageri.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med nybakat bröd, mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé

Konstvisning

1 h konstvisning - Här skådas verk av den svenska konstnärseliten och andra internationella konstnärer från 1800-tal och framåt

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h konst & möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!