Konferens med träning

24h Aktivt möte

Ett komplett paket

Gör det enkelt och boka vårt paket 24h aktivt möte, där ni som grupp får en bra balans mellan jobb och fysisk aktivitet. En konferens med träning som varvar mötet med olika pass för alla nivåer. Självklart ingår goda hållbara måltider från restaurangen och rogivande sömn på vårt hotell.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Balans och energi för ett bättre resultat

Att få in fysisk aktivitet i arbetet är lika viktigt för energin som måltider och sömn. Vi har skapat ett balanserat paket där ni som grupp får möjlighet att prova olika träningsformer som yoga, löpning och boot camp. I vistelsen ingår även måltider, möteslokal och logi för en komplett upplevelse. Måltiderna består av en fräsch och hälsosam mingellunch, tvårättersmiddag tillagad med säsongens råvaror och mycket grönt samt en generös frukostbuffé med de finaste närproducerade råvaror som går att hitta. Däremellan serveras fika bestående av härliga godsaker och nyttigt hälsofika från vårt egna bageri. Spara tid och planering med ett färdigt aktivt mötespaket hos oss.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé
Morgonyoga
Boot camp-pass
Löprunda

Träningsupplägg

1 h morgonyoga - En perfekt start på dagen! Vi väcker kroppen, jobbar på rörligheten och gör oss redo för en ny dag

1h boot camp - Ett utmanande pass där vi varvar styrka och kondition på ett tufft men lekfullt sätt

Löpning – Spring någon av våra förvalda rutter i appen Runkeeper

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h aktivt möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

27

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Onsdag

28

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Torsdag

29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Endast fåtal platser kvar på torsdag. Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.