Konferens med träning

24h Aktivt möte

Ett komplett paket

Gör det enkelt och boka vårt paket 24h aktivt möte, där ni som grupp får en bra balans mellan jobb och fysisk aktivitet. En konferens med träning som varvar mötet med olika pass för alla nivåer. Självklart ingår goda hållbara måltider från restaurangen och rogivande sömn på vårt hotell.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Balans och energi för ett bättre resultat

Att få in fysisk aktivitet i arbetet är lika viktigt för energin som måltider och sömn. Vi har skapat ett balanserat paket där ni som grupp får möjlighet att prova olika träningsformer som yoga, löpning och boot camp. I vistelsen ingår även måltider, möteslokal och logi för en komplett upplevelse. Måltiderna består av en fräsch och hälsosam mingellunch, tvårättersmiddag tillagad med säsongens råvaror och mycket grönt samt en generös frukostbuffé med de finaste närproducerade råvaror som går att hitta. Däremellan serveras fika bestående av härliga godsaker och nyttigt hälsofika från vårt egna bageri. Spara tid och planering med ett färdigt aktivt mötespaket hos oss.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé
Morgonyoga
Boot camp-pass
Löprunda

Träningsupplägg

1 h morgonyoga - En perfekt start på dagen! Vi väcker kroppen, jobbar på rörligheten och gör oss redo för en ny dag

1h boot camp - Ett utmanande pass där vi varvar styrka och kondition på ett tufft men lekfullt sätt

Löpning – Spring någon av våra förvalda rutter i appen Runkeeper

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h aktivt möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Långhelg

21-24

Maj

Kristi himmelsfärd

Välkomna till oss på en skön långhelg i samband med Kristi himmelsfärd. Kaféet och baren är öppet hela helgen och Fredagsmiddag serveras i restaurangen.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lör & sön

23 -24

Maj

Trädgårdstips

14:00 - 16:00

Välkomna till andra delen av Anders trädgårdstips. Nu är det dags att se över sommarens planteringar och gröna gräsmattor. Få smarta tips om trädgården och passa på att köpa med lite blommor hem.

Lör & sön

Varje vecka

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag och söndag. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny.

Måndag

25

Maj

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Tisdag

26

Maj

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.