Konferens med träning

24h Aktivt möte

Ett komplett paket

Gör det enkelt och boka vårt paket 24h aktivt möte, där ni som grupp får en bra balans mellan jobb och fysisk aktivitet. En konferens med träning som varvar mötet med olika pass för alla nivåer. Självklart ingår goda hållbara måltider från restaurangen och rogivande sömn på vårt hotell.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Balans och energi för ett bättre resultat

Att få in fysisk aktivitet i arbetet är lika viktigt för energin som måltider och sömn. Vi har skapat ett balanserat paket där ni som grupp får möjlighet att prova olika träningsformer som yoga, löpning och boot camp. I vistelsen ingår även måltider, möteslokal och logi för en komplett upplevelse. Måltiderna består av en fräsch och hälsosam mingellunch, tvårättersmiddag tillagad med säsongens råvaror och mycket grönt samt en generös frukostbuffé med de finaste närproducerade råvaror som går att hitta. Däremellan serveras fika bestående av härliga godsaker och nyttigt hälsofika från vårt egna bageri. Spara tid och planering med ett färdigt aktivt mötespaket hos oss.

Innehåll

Möteslokal
Förmiddagsfika
Lunch med mineralvatten och kaffe
Eftermiddagsfika
Tvårättersmiddag
Logi och generös frukostbuffé
Morgonyoga
Boot camp-pass
Löprunda

Träningsupplägg

1 h morgonyoga - En perfekt start på dagen! Vi väcker kroppen, jobbar på rörligheten och gör oss redo för en ny dag

1h boot camp - Ett utmanande pass där vi varvar styrka och kondition på ett tufft men lekfullt sätt

Löpning – Spring någon av våra förvalda rutter i appen Runkeeper

Pris och tillgänglighet

För pris och datum skicka gärna en förfrågan så hjälper vi er. Vårt paket 24h aktivt möte går att boka året om och gäller för bokning av minst 20 personer.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!