Minisemester med gänget

24h med kompisgänget

Umgås och ha roligt tillsammans

Boka en hotellweekend med kompisarna för en skön minisemester vid havet. Hos oss är alla säsonger njutbara. I vårt weekendpaket 24h med kompisgänget ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag lagat med omsorg och hållbar vision. Passa på att basta och träna eller ta njut av en promenad i de natursköna omgivningarna. Kvällarna är till för god mat, goda drinkar och härliga skratt.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Havsbad, bastu eller biljard?

Utforska Vår Gårds alla trivsamma miljöer och aktiviteter.

Ibland behöver man lite kvalitetstid med sina kompisar och få ordentligt med tid att umgås. En weekend hos oss är ett perfekt tillfälle att göra just det. Här får ni njuta av en skön atmosfär med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter oavsett årstid. Vi har även flera enkelrum ifall man inte vill bo tillsammans.
Besök bryggan för ett uppfriskande havsbad och koppla av i bastun efteråt. Beställ gärna med en god charbricka och ölhink till bastun. Vincaféet håller öppet från morgon till kväll och här kan ni slå er ner för en drink och låna ett sällskapsspel en stund. Är ni sugna på biljard finns vårt biljardrum längst upp i tornet på vår sekelskiftesvilla Skärtofta. En riktigt stämningsfull lounge högmysfaktor och dämpad belysning.

Information

Ingår i paketet

Ingår i paketet:

 • Övernattning & frukost
 • Ett glas bubbel
 • Valfri varmrätt
 • Gym, bastu & relax

  *Förläng gärna din vistelse till 48h

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

  Pris från: 1143 kr/ person
 • Tips på saker att göra

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender