Boka en aktiv sommar

24h hotellpaket aktiv

Energigivande hotellupplevelse

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löprundor, svalkande bad och långa promenader. Boka vårt 24h hotellpaket för en aktiv semester där hållbar frukost och middag ingår. En skön semester med möjlighet till rörelse och aktivitet.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

För gäster i rörelse

Cykla, träna eller simma

Vårt läge intill hav och natur är som gjort för sköna aktiviteter under sommaren. Ta med träningsskorna och få upp pulsen på en löprunda längs vattnet eller låna en cykel och upptäck Saltsjöbaden. Vi har både gym och bastu, samt flera roliga spel som kubb eller pilkastning. På vardagarna erbjuder vi lunchträning med yoga eller fyspass som tillval och bryggan står alltid redo för tidiga morgondopp eller sena kvällsbad.

Pris och information

Övernattning med frukost och middag från 913 kr/pers

*Förläng din vistelse med 48h eller 72h

Incheck kl. 15:00
Utcheck kl. 11:00

Tips på aktiviteter

Bada från bryggan
Bastu med närhet till havet
Låna cykel och upptäck området
Promenera eller jogga längs vattnet
Gym finns på hotellområdet
Lunchträning (finns som tillval vardagar)

Besök gärna den lokala träningsstudion S.A.L.T studio för drop in eller bokning av deras träningspass. Ca 5 min promenad från Vår Gård.

Är ni sugna på golf finns
Saltsjöbadens Golfklubb i närheten.

Tillval

Lunchträning med yoga eller fyspass:
250 kr/ pers inkl. lunch
150 kr/ pers utan lunch

Gäller vardagar kl 11:15 - 12:15
Boka

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

27

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Onsdag

28

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Torsdag

29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Endast fåtal platser kvar på torsdag. Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.