Boka en konferens som ger lite bättre magkänsla. Vi fokuserar på klimatsmarta måltider där kvalitet och innovation står på menyn. Ett konferenspaket för medvetna grupper som uppskattar kulinariska smaker och hållbarhet för både kropp och själ.
För personlig service ring 08-7487760
eller maila bokning@vargard.se
Vårt omtyckta middagsevent No Waste, Just Taste blir en del av ert hållbara möte. Här ingår en middag utan svinn där våra kockar skapar en utsökt meny på överblivna råvaror. Alla deltagare får även med sig ett exemplar av boken "No Waste, Just Taste" som är skriven av vår kock Karin Sundgren. Karin tog hem segern som Årets möteskock 2019 och har en stor passion för det gröna köket. Hon brinner för hållbar matlagning och ser utmaningen i att undvika svinn genom att använda hela råvaran utan bekostnad på smak.
För personlig service ring 08-7487760
eller maila bokning@vargard.se