INSTÄLLT

48h skrivarhelg

Framflyttad

Snart nya datum

I samarbete med Senioren

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn i fantastisk skärgårdsmiljö. På Seniorens skrivardagar träffar du inspirerande skrivlärare och författare och deltar i utvecklande samtal. Fokus denna gång är på att skriva självbiografiskt. Det blir en varm och härlig helg i avkopplande och vacker miljö med god mat, lärorika samtal och massor av inspiration!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Kom och hitta inspirationen

Tycker du om att skriva men vet inte hur du ska komma igång? Eller har du redan ett påbörjat projekt men söker inspiration för att färdigställa det?

Du är inte ensam. Skrivintresset bland landets seniorer är stort och många av våra populära och aktiva författare har passerat 65 år. Flera av dem inledde också sina författarkarriärer sent i livet! Du är välkommen oavsett om du skriver självbiografiskt eller annat - för eget bruk eller drömmer om att ge ut en bestseller. Inga särskilda förkunskaper krävs och du väljer om du skriver med papper och penna eller om du vill ta med dig en bärbar dator.

Dag 1

Preliminärt program:

14:00 - Skrivkursen inleds
Kaffepaus och incheckning
Inspiration och skrivövningar
Fördrink och mingel
Tvårättersmiddag och tid för samtal i gröna salongen
Övernattning i rogivande sovrum

Dag 2

Generös frukostbuffé
08:30 - Kursen startar för dagen
Förmiddagskaffe med hembakta bullar
Lunch och egentid
Inspirationspass och skrivövningar
Eftermiddagskaffe och sötsaker från bageriet
Inspirationspass och skrivövningar
Trerättersmiddag
Övernattning i rogivande sovrum

Dag 3

Generös frukostbuffé
08:30 - Kursen startar för dagen
Förmiddagskaffe med hembakt fika
Inspirationspass och skrivövningar
Lunch med nybakt bröd
Avslutning, frågestund & utvärdering
14:00 - kursen avslutas

Inspiratör Birgitta Backlund

Birgitta Backlund slog igenom med den självutlämnande romanen Blondie (2010) som grundar sig på hennes egna i högsta grad turbulenta barndoms- och ungdomsår. Birgitta berättar om sitt eget skrivande och delar med sig av utvecklande skrivövningar.

Inspiratör Marianne Cedervall

Marianne Cedervall debuterade som 60-åring. 10 år och - hittills - nio böcker senare är hon en framgångsrik deckarförfattare vars böcker sålts till flera länder. Marianne är även skrivlärare, och under dag två leder hon oss i skrivövningar som lockar fram inspirationen med fokus på att skriva självbiografiskt.

Inspiratör Gunnar Bolin

Gunnar Bolin är känd som kulturreporter på Sveriges Radio P1. Han har varit radiokorrespondent i Berlin och belönades med Stora journalistpriset 2010. Men det är i egenskap av författare han kommer till Seniorernas skrivardagar. För oss berättar Gunnar Bolin om hur han skrev släktkrönikan "Hovjuvelerarens barn".

Det finstilta

Garanti av bokning krävs vid reservation. Debitering sker på hotellet. En anmälningsavgift på 500 kronor tas ut vid anmälan (Fakturan skickas ut när du anmält dig). Avgiften dras sedan av från priset. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka vid eventuell avbokning. Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till två veckor innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris.


Information och bokning

Datum Fredag - söndag, 27-29 mars 2020
Pris: 5250 kr/person
Tillägg enkelrum: 600 kr

Observera att eventet är exklusivt för medlemmar i SPF Seniorerna. Är du inte medlem kan du bli det genom att klicka här.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Framflyttad

Snart nya datum

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

3

April

Webinarium

15:30-16:30

Välkomna på ett kostnadsfritt webinar med Capuma om hur vi blir bättre på att vara lösningsorienterade i krissituationer. Delta fysiskt på Vår Gård eller via webinar. Anmäl dig här.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Mån, ons & fre

(ej långfredag & annandag påsk)

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Onsdag

8

April

Webinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Att leda och lösa utmaningar i en tid av osäkerhet och turbulens".
Anmäl dig här.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Påskhelgen

10-13

April

Påskfirande

Fira påsken med oss på hemmaplan i Saltsjöbaden. Njut av vår härliga påskmeny med grillat vårlamm och besök vårt kafé för en våffla i vårsolen. Varmt välkomna.

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!