INSTÄLLT

48h skrivarhelg

I samarbete med Senioren

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn i fantastisk skärgårdsmiljö. På Seniorens skrivardagar träffar du inspirerande skrivlärare och författare och deltar i utvecklande samtal. Fokus denna gång är på att skriva självbiografiskt. Det blir en varm och härlig helg i avkopplande och vacker miljö med god mat, lärorika samtal och massor av inspiration!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Kom och hitta inspirationen

Tycker du om att skriva men vet inte hur du ska komma igång? Eller har du redan ett påbörjat projekt men söker inspiration för att färdigställa det?

Du är inte ensam. Skrivintresset bland landets seniorer är stort och många av våra populära och aktiva författare har passerat 65 år. Flera av dem inledde också sina författarkarriärer sent i livet! Du är välkommen oavsett om du skriver självbiografiskt eller annat - för eget bruk eller drömmer om att ge ut en bestseller. Inga särskilda förkunskaper krävs och du väljer om du skriver med papper och penna eller om du vill ta med dig en bärbar dator.

Dag 1

Preliminärt program:

14:00 - Skrivkursen inleds
Kaffepaus och incheckning
Inspiration och skrivövningar
Fördrink och mingel
Tvårättersmiddag och tid för samtal i gröna salongen
Övernattning i rogivande sovrum

Dag 2

Generös frukostbuffé
08:30 - Kursen startar för dagen
Förmiddagskaffe med hembakta bullar
Lunch och egentid
Inspirationspass och skrivövningar
Eftermiddagskaffe och sötsaker från bageriet
Inspirationspass och skrivövningar
Trerättersmiddag
Övernattning i rogivande sovrum

Dag 3

Generös frukostbuffé
08:30 - Kursen startar för dagen
Förmiddagskaffe med hembakt fika
Inspirationspass och skrivövningar
Lunch med nybakt bröd
Avslutning, frågestund & utvärdering
14:00 - kursen avslutas

Inspiratör Birgitta Backlund

Birgitta Backlund slog igenom med den självutlämnande romanen Blondie (2010) som grundar sig på hennes egna i högsta grad turbulenta barndoms- och ungdomsår. Birgitta berättar om sitt eget skrivande och delar med sig av utvecklande skrivövningar.

Inspiratör Marianne Cedervall

Marianne Cedervall debuterade som 60-åring. 10 år och - hittills - nio böcker senare är hon en framgångsrik deckarförfattare vars böcker sålts till flera länder. Marianne är även skrivlärare, och under dag två leder hon oss i skrivövningar som lockar fram inspirationen med fokus på att skriva självbiografiskt.

Inspiratör Gunnar Bolin

Gunnar Bolin är känd som kulturreporter på Sveriges Radio P1. Han har varit radiokorrespondent i Berlin och belönades med Stora journalistpriset 2010. Men det är i egenskap av författare han kommer till Seniorernas skrivardagar. För oss berättar Gunnar Bolin om hur han skrev släktkrönikan "Hovjuvelerarens barn".

Det finstilta

Garanti av bokning krävs vid reservation. Debitering sker på hotellet. En anmälningsavgift på 500 kronor tas ut vid anmälan (Fakturan skickas ut när du anmält dig). Avgiften dras sedan av från priset. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka vid eventuell avbokning. Avbokning kan ske kostnadsfritt fram till två veckor innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris.


Information och bokning

Datum Fredag - söndag, 27-29 mars 2020
Pris: 5250 kr/person
Tillägg enkelrum: 600 kr

Observera att eventet är exklusivt för medlemmar i SPF Seniorerna. Är du inte medlem kan du bli det genom att klicka här.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender